problema incalzire merge doar treapta 4@
![]() ![]() ![]() |
problema incalzire merge doar treapta 4@
zeusrazvy |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 350 Joined: 7 June 07 From: Cluj,Baia Mare ![]() |
|
||
--------------------
Laguna
Laguna
1998 1.6 16V
- MM 06 JKL
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Problema este destul de cunoscuta.
Vezi pe aici diferite metode de rezolvare: http://www.reno.ro/turatie-ventilator-clima-t168410.html http://www.reno.ro/Comutator-trepte-viteza...ma-t113724.html Numai bine! |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
zeusrazvy |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 350 Joined: 7 June 07 From: Cluj,Baia Mare ![]() |
QUOTE(espacern @ 31 Jan 2011, 13:19) Problema este destul de cunoscuta. Vezi pe aici diferite metode de rezolvare: http://www.reno.ro/turatie-ventilator-clima-t168410.html http://www.reno.ro/Comutator-trepte-viteza...ma-t113724.html Numai bine! multumesc de raspuns.. problema ar fi alta.. ca ala e scenic.. asta e laguna cum naiba ajung eu la ventilator ?help?? indrumari? 1 Feb 2011, 09:23: deci... ma ajuta careva cu un fel de tutorial cum sa ajung la acea piesa pe care sta siguranta?careva cu o lagunica desigur ![]() This post has been edited by zeusrazvy: 1 Feb 2011, 09:23 |
--------------------
Laguna
Laguna
1998 1.6 16V
- MM 06 JKL
|
|
Irimies Silviu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 1 February 11 ![]() |
Si eu am aceeasi problema
![]() |
--------------------
Renault
Laguna I
2000 1.6 16V
|
|
fascistu |
![]()
|
![]() fascistu Group: Members Posts: 1.107 Joined: 22 February 10 From: arad ![]() |
nu am citit topicurile postate de colegu nostru, dar daca e vorba de ventilatoru ala din bord.... atunci traba dat jos airbagu si eventual torpedoul pentru cine are... asa cred ca se ajunge la ventilator... daca mai aveti rabdare pana mai vine putin caldura fac eu experimentu asta, ca la mine scartaie urat cand merge si tra sa ii fac ceva si o sa il desfac...
|
--------------------
Renault
Laguna II
2001/1.9 DCI, 120 hp
- AR 02 KID Renault Laguna II, 1.9 DCI, 120 hp, 2001
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
In documentul atasat este explicat cum se demonteaza modulul de comanda al ventilatorului.
Trebuie demontat torpedoul si ai acces la modul. Numai bine! |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
sckhreech |
![]()
|
![]() TWINGAR Group: Members Posts: 233 Joined: 11 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Vedeti ca deobicei la piesa respectiva se arde o dioda , care se poate inlocui destul de usor. Eu am dat la Twingo 160 de lei pe piesa noua , si am vazut ca cea veche se poate repara ....asa ca demontati , vedeti daca se repara si daca nu se repara abia atunci cumparati una noua .
Bafta This post has been edited by sckhreech: 3 Feb 2011, 12:12 |
--------------------
Twingo
C064
1995
- DE BUCURESTI Renault Twingo 1.2 16v Expression 2003
|
|
Claudiu eu3 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 8 January 11 ![]() |
ca sa ajungeti la ventilator , nu trebuie demontat bordul. mie mi sa ars ventilatorul si mam dus la un electrician si prin partea pasagerului in dreapta sub bord (adica la picioarele pasagerului din dreapta fata) si a luat buretele ala de protectie si a ajuns la ventilator, are 3 sau 4 suruburi . scoti mufa , scoti suruburile si gata .
sper k mam facut inteles , desi nu prea cred . ![]() |
--------------------
renault
laguna1 1.6 , 16 valve
1998
- MM 06 DVS
|
|
zeusrazvy |
![]()
|
QUOTE(Claudiu eu3 @ 15 Feb 2011, 22:23) ca sa ajungeti la ventilator , nu trebuie demontat bordul. mie mi sa ars ventilatorul si mam dus la un electrician si prin partea pasagerului in dreapta sub bord (adica la picioarele pasagerului din dreapta fata) si a luat buretele ala de protectie si a ajuns la ventilator, are 3 sau 4 suruburi . scoti mufa , scoti suruburile si gata . sper k mam facut inteles , desi nu prea cred . ![]() mersi! sa vina caldura putin si ma bag sub bord:) |
--------------------
Laguna
Laguna
1998 1.6 16V
- MM 06 JKL
|
|
fascistu |
![]()
|
![]() fascistu Group: Members Posts: 1.107 Joined: 22 February 10 From: arad ![]() |
interesant... dar eu n-am zis ca traba dat bordu jos... daca la mine te-ai referit
![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
2001/1.9 DCI, 120 hp
- AR 02 KID Renault Laguna II, 1.9 DCI, 120 hp, 2001
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 19:14 |