[CUMPAR] clio hatchback 1.5, clio hatchback
![]() ![]() ![]() |
[CUMPAR] clio hatchback 1.5, clio hatchback
khelos1 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 13 January 11 ![]() |
|
||
--------------------
renault
clio
2005
|
|||
taxi4you |
![]()
|
![]() hai cu TATA,Zambilica! Group: Members Posts: 513 Joined: 16 September 10 From: PLOIESTI ![]() |
salut!
chiar esti khelos si in a te exprima..... ![]() an...km... ![]() partea cea mai dulce...euroi...cati sa fie. ne uitam in ceata.Cum sa vina oferte cand nu iti cunoastem puterea de cumparare. 19 Jan 2011, 21:56: bafta la cumparare! This post has been edited by taxi4you: 19 Jan 2011, 21:56 |
--------------------
dacia & renault
sunt un tip onest
nu-mi place sa ma las calcat in picioare
- toti gresim
|
|
khelos1 |
![]()
|
Salut am mai postat un anunt mai explicit pe bursa ca sunt nou pe forum si nu stiam prea bine care e treaba in principiu nu ma dau bani afara din casa
![]() 20 Jan 2011, 14:24: niminea? ![]() This post has been edited by khelos1: 20 Jan 2011, 14:24 |
--------------------
renault
clio
2005
|
|
taxi4you |
![]()
|
![]() hai cu TATA,Zambilica! Group: Members Posts: 513 Joined: 16 September 10 From: PLOIESTI ![]() |
salut!
incearca tot pe guuugaal,in citurile de speshialite',oaminii de aci nu au...nu vor...ei "stie",. ![]() lasand gluma la o parte,poti gasi ceva bunicel la banii pe care ii ai.2004-2007. bafta! ![]() |
--------------------
dacia & renault
sunt un tip onest
nu-mi place sa ma las calcat in picioare
- toti gresim
|
|
khelos1 |
![]()
|
nimeni?
|
--------------------
renault
clio
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 12:14 |