Demontare bord Laguna 1
![]() ![]() ![]() |
Demontare bord Laguna 1
bubu_13_12_86 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 21 January 10 ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna 1.2
- HD-13-JOE
24.12.1999 berlina
|
|||
vasyl |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 96 Joined: 8 December 09 ![]() |
foarte educativ , multumesc
|
--------------------
renault
laguna comby 1600 16v
- HD-08-YVH
1999
|
|
alexandru_bot |
![]()
|
![]() Laguna lover Group: Members Posts: 516 Joined: 14 March 10 ![]() |
Super bubu mersi fain e chiar foarte folositor
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 Phase 2
- MM 38 HIA
1998/ motor 1.9 DTI "Daca ai pierdut continua, daca ai castigat continua....."
|
|
lag_ph |
![]()
|
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
bun!
de mutat la tutoriale.. |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- de PH
- 05.10.1998 _________________________________________________
Nothing's impossible |
|
cristicristutu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 711 Joined: 7 February 09 From: SATU-MARE ![]() |
Chiar bine lai pus ca mi sa ars azi ceva bec din bord:)
![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA
1.6 16V
|
|
bubu_13_12_86 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 21 January 10 ![]() |
sa va fie de folos!la cat ai multe tutoriale........ca e nevoie
|
--------------------
renault
laguna 1.2
- HD-13-JOE
24.12.1999 berlina
|
|
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
mai corect ar fii "demontare ceasuri din bord" ...pentru ca asa suna ca si cum ai scoate bordul cu totul...
|
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
lag_ph |
![]()
|
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
corect!
stie cineva cum (daca) se pot scoate/strange/regla grilele de la aeratoare, cele de pe bord si cele de pe portiere? Imagine075.jpg ( Size: 280.43k ) Number of downloads: 5150 |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- de PH
- 05.10.1998 _________________________________________________
Nothing's impossible |
|
deng3l |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 534 Joined: 7 April 09 From: Oradea, Jud Bihor ![]() |
QUOTE(maister_dm @ 12 Jan 2011, 08:11) corect! stie cineva cum (daca) se pot scoate/strange/regla grilele de la aeratoare, cele de pe bord si cele de pe portiere? Imagine075.jpg ( Size: 280.43k ) Number of downloads: 5150 * in primul rand multumim de acest tutorial chiar ii de folos pentru cine vrea sa se apuce de acest lucru. * in al doilea rand si eu as fi interesat de acest lucru, cum se pot scoate aceste grile? |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 RT
1994
|
|
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
cu ajutorul unei surubelnite subtiri (marca "Flaro")
![]() |
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
brandon23 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 191 Joined: 24 July 08 ![]() |
tragi de ele si ies. nu e mare inginerie.
|
--------------------
Renault
Laguna
1997 Renaul Laguna 1997 2.2 dt mrrrrrr :)
|
|
deng3l |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 534 Joined: 7 April 09 From: Oradea, Jud Bihor ![]() |
poate nu e mare inginerie si nu ii complicat dar am observat ca la toate ce demontez tre sa ai grija ca sunt parti care se rup repede (adica asa zic multi care au facut demontari) ... oricum mersi
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 RT
1994
|
|
alexynoalex |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 1 February 11 From: unde ma simt bine ![]() |
stie cineva cum se demonteaza partea asta?
eu am incercat si se vad rezultatele.............. Attached thumbnail(s) Fotografie0116.jpg ( Size: 438.82k ) Number of downloads: 3876 |
--------------------
pana in 2011
laguna 2.0
berlina nu alerga mai repede decat poate ingerul tau pazitor sa zboare
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Daca vrei sa demontezi partea cu butoanele de reglaj aer+temperatura trebuie sa incepi cu demontarea scrumiera/radio si apoi ai acces la modulul de climatizare,
Are 2 suruburi ascunse bine in partea de jos(cheie de 7 parca). Daca vrei sa demontezi partea cu aeratoarele atunci trebuie sa dai jos TOATA plansa de bord.Rama aeratoarelor este prinsa de plansa de bord. Numai bine! |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
alexynoalex |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 1 February 11 From: unde ma simt bine ![]() |
eu vreau sa demontez partea asta nu prea am inteles multe din ce ai expicat tu dar am incercat sa o demontez si partea de jos iese fara prea mult efort sus o tine ceva mai ales coltu din dreapta
ms oricum nu e nimeni care a desfacut asa ceva? This post has been edited by alexynoalex: 6 Mar 2011, 11:32 Attached thumbnail(s) Fotografie0116.jpg ( Size: 372.92k ) Number of downloads: 3870 |
--------------------
pana in 2011
laguna 2.0
berlina nu alerga mai repede decat poate ingerul tau pazitor sa zboare
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Daca nu ai inteles ce ti-am spus eu vezi mai bine pe aici:
http://www.renault-laguna.com/forum/proble...m-auto-t67.html Are si poze si poate te ajuta sa intelegi. Numai bine! |
--------------------
.
.
- .
|
|
2fast4u_dk |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 6 February 10 ![]() |
Imi poate spune cineva ce sistem de prindere are partea de sus a bordului,unde am marcat cu rosu?Ca am tras mai demult de ea si acum e mai ridicata acea parte si se vede urat intre ea si comenzile de la caldura.Multumesc.
Attached thumbnail(s) bord.jpg ( Size: 265.68k ) Number of downloads: 3547 |
--------------------
Renault
Laguna
1994,1.8 90CP
|
|
renault_laguna |
![]()
|
![]() kl Group: Members Posts: 424 Joined: 24 August 09 From: Bucuresti ![]() |
Partea accea cu grilele de aer ramane pe loc.Tot ce poti sa dai jos este partea de jos cu butoanele de climatizare.Dai jos scrumeira,dai jos cele 2 tavite inclusiv casetofonul si sub grila cu aer ai 3 surubele.Vezi sectiunea "modficare culoare bord" acolo am postat eu si inca un coelg niste explicatii si poze cum se desface acea grila.Bafta.
|
--------------------
Renault
Laguna
- B-01-LAG
2000 PH2 1.9 DCI Renault Laguna I Phase II 1.9 DCI 2000
|
|
2fast4u_dk |
![]()
|
Multumesc
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
1994,1.8 90CP
|
|
renault_laguna |
![]()
|
Am inteles acum,poate poti sa o capacesti putin pana revine pe pozitite.
|
--------------------
Renault
Laguna
- B-01-LAG
|
|
deng3l |
![]()
|
daca tot este vorba de demontare
![]() This post has been edited by deng3l: 13 Mar 2011, 22:11 Attached thumbnail(s) proba.jpg ( Size: 251.98k ) Number of downloads: 779 |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 RT
1994
|
|
renault_laguna |
![]()
|
Pielea de pe usa e pusa de tine sau este de origine ???
|
--------------------
Renault
Laguna
- B-01-LAG
|
|
deng3l |
![]()
|
pai nu stiu ca fetele nu sunt ale mele ii luat de pe net ... masina fiind la dezmembrat ... am vrut sa le iau dar cerea pe ele 300 ron + transport ...
|
--------------------
Renault
Laguna 1.8 RT
1994
|
|
renault_laguna |
![]()
|
Aha,am inteles.Cam multi bani intradevar.Astia sunt cam nebuni d ela dezemembrari,vor pe ele un pret de mai bine le iei noi,plus de asta sunt vai de capul lor,neglijate,umblate cu sila la ele,tinute in ploaie in vant,offf.
|
--------------------
Renault
Laguna
- B-01-LAG
|
|
acosti78 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 24 February 11 From: Timisoara ![]() |
Salutare. Am si eu o intrebare si o rugaminte de altfel.
Am o laguna 1 din 2000 si am cumparat-o cu masca dintre bord si parbriz decolorata, de fapt e sarita vopseaua si arata ca naiba. Exclus mersul la reprezentanta pt ca acolo costa 5 mil. Ma refer la plasticul dintre bord si cele 2 boxe din fata. Am observat ca deasupra de ceas are o masca care se prinde in niste cleme, aia am desfacut-o dar masca mare ![]() Astept sprijinul celor care au idee despre asta si le multumesc de pe acum. O zi buna |
--------------------
Renault
Laguna I
2000 1.6 16V
|
|
espacern |
![]()
|
QUOTE(espacern @ 1 Apr 2010, 14:28) Am avut aceeasi problema cu vopseaua de pe bord care se cojea:am dat bord-ul jos(demontat complet)si dupa ce a fost curatat cu smirgel de 1000 si izolat am vopsit cu o vopsea de plastic.Rezultatul este fara comentariu:calitate si culoare la fel ca cel de origine!A durat cam o zi cu demontat,curatat,remontat !Numai bine! Vezi aici raspunsul la problema ta: http://www.reno.ro/Se-duce-vopseaua-de-pe-...t79444-s30.html Numai bine! |
--------------------
.
.
- .
|
|
cryssemil34 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 12 September 10 ![]() |
Salut,am o laguna 1 grantour 1.6 16v si am probleme la inde benzina cind pun contactul acul sare la prima liniuta de sub 1/2 si apoi pina unde am benzina sau peste cap mentionez faptul cind am ramas fara benzina acul aramas sub 1/2 si becul nu sa aprins. Sper la o solutie va multumesc.
|
--------------------
renault
laguna 1 1.6 16v
brek 1998 1.6 16v cryssemil34
|
|
dannic |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 76 Joined: 27 January 08 ![]() |
Super multumesc bubu-le. Cu ajutorul tutorialului postat de tine am reusit sa schimb si eu ceva beculete prin bord.
Tine-o tot asa! |
--------------------
renault
laguna1 break
1998
|
|
2fast4u_dk |
![]()
|
Daca tot e vorba de demontat aici,nu mai deschid alt topic.Cum pot demonta fetele de la usile spate?Stiu ca au niste cleme,dar eu am geamuri manuale pe spate si nu stiu cum sa desfac manivela.Vreau sa le desfac pentru a pune leduri in manere si m'am blocat la manivela.
|
--------------------
Renault
Laguna
1994,1.8 90CP
|
|
deng3l |
![]()
|
Trage de el si o sa iasa ... atat ...
PS: ma refeream la manivela ... This post has been edited by deng3l: 27 Apr 2011, 08:46 |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 RT
1994
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 00:31 |