becuri climatizare
![]() ![]() ![]() |
becuri climatizare
bacs_alex |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 27 December 10 ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna 2
- mm06dbj
2002 laureate
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Pe aici te-ai uitat?:
http://www.reno.ro/Variatia-intensitatii-l...nic-t44220.html Poate gasesti rezolvare la problema ta! Numai bine! |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
bacs_alex |
![]()
|
multumesc problema e ca e clima manuala nu climatronic si nu stiu de unde sa cumpar aceste led uri
|
--------------------
renault
laguna 2
- mm06dbj
2002 laureate
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Sunt magazine specializate care se ocupa cu comercializarea de piese electronice.
Pretul unui led ca cel care ai nevoie ajunge la 1-5 lei/bucata(la Bv) depinde de marca. Demonteaza si vezi ce scrie pe el sau fa o poza ca sa poti avea sfaturi la"obiect". Numai bine! |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
bacs_alex |
![]()
|
multumesc acum am luat unele si incerc sa vad ce pot face sa le lipesc inapoi in camasa aia de plastic
|
--------------------
renault
laguna 2
- mm06dbj
2002 laureate
|
|
cristi_m72 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 22 September 08 From: Iasi ![]() |
Cum scot din clima acele becuri in soclu albastru, la mine se rotesc dar nu pot sa le scot ?
|
--------------------
Renault
Laguna II 1,9dCI 88kW
- IS06BSN
2002
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.727 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Cum ati reusit voi sa aveti leduri arse? Vedeti sa nu fie altceva, sa nu aiba tensiune intrerupta pana la ele...
|
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
12AHD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 328 Joined: 24 December 09 From: Ploiesti ![]() |
Alea sunt becuri, nu leduri. Eu am cautat in tot Ploiestiul, dar nu am gasit nimic.Am cumparat led-uri de 12V, inseriate cu rezistenta de 200 ohmi, si lipite pe contactele originale ale soclurilor. Becurile arse se scot din socluri prin ruperea picioruselor(sarmulitelor).
Pentru scoaterea soclurilor becurilor, trebuie unitatea de climatizare scoasa cu grija din bord, apoi scoase butoanele prin tragere, apoi cele 2 placi electronice din inauntrul unitatii. Soclurile ies numai prin spatele placilor electronice, de aceea e cam migaleala.... This post has been edited by 12AHD: 24 Sep 2012, 15:04 |
--------------------
Renault
Laguna 3 110kw
2009 break automata
|
|
cristi_m72 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 22 September 08 From: Iasi ![]() |
Am reusit astazi sa scot becurile de la climatizare, nu a fost asa dificil, ma gandeam daca nu ar fi bine sa pun in locul lor leduri cu rezistenta inseriata, dar ma mai gandesc
![]() |
--------------------
Renault
Laguna II 1,9dCI 88kW
- IS06BSN
2002
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 00:31 |