incalzire scaune
![]() ![]() ![]() |
incalzire scaune
RalluYams |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 31 December 10 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 1
1999
|
|||
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Are airbag-uri in scaune? Sigur alea nu sunt firele de la airbag? Nu ar fi prima data cand cineva face confuzia asta
![]() |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
fascistu |
![]()
|
![]() fascistu Group: Members Posts: 1.107 Joined: 22 February 10 From: arad ![]() |
daca are incalzire are si buton... daca crezi ca ai incalzire din cauza ca ai vazut martoru ala in bord si nu ai butoane inseamna ca nu ai incalzire... se poate pune
|
--------------------
Renault
Laguna II
2001/1.9 DCI, 120 hp
- AR 02 KID Renault Laguna II, 1.9 DCI, 120 hp, 2001
|
|
cridaia |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.100 Joined: 25 February 08 From: Sannicolau Mare, Timis ![]() |
la sofer cum deschizi usa, pe lateral langa manetele de reglaj scaun este si butonul de incalzire.
daca nu este, inseamna ca nu ai incalzire in scaune. |
--------------------
Volkswagen
Passat - Break
2009 - BlueMotion
- TM 98 BUZ
|
|
magda |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 321 Joined: 4 November 10 ![]() |
daca ai incalzire in scaune ai in partea stanga a scaunului un buton...simplu...se poate pune si incalzire in scaune..depinde si de instalatia masinii..
|
--------------------
renault
laguna 1 v6
1995
|
|
renotgo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 959 Joined: 10 September 07 From: Onesti ![]() |
Am pus pe masina scaune cu incalzire, originale, fara improvizatii. Se pare ca masina e precablata, pentru ca scaunul de la sofer a functionat . Problema este ca...a inceput sa iasa fum din scaun. Am inteles ca scaunele au materiale ignifuge, si ca instalatia de incalzire are un termistat de reglare a temperaturii maxime. De ce sa fi aparut fumul acela, stie cineva ? Pe bord am becul, dar nu se aprinde cand este apasat butonul de pe scaun. Dupa incident, am scos mufa de sub scaun.
29 Sep 2017, 10:02: Se pare ca trebuie o siguranta si un releu. This post has been edited by renotgo: 29 Sep 2017, 09:02 |
--------------------
Laguna 3
Inițiale Paris 2.0 DCI
. 2008
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 12:22 |