Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Probleme deschidere capota

Mr.Sheriff
post 31 Dec 2010, 09:05
Post #1

Membru incepator

Group: Members
From: Bucuresti

Buna ziua tuturor,

M-am trezit de 2 zile cu o problema pe care nu credeam ca o voi avea la masina: nu mai reusesc sa deschid capota!

Am masina de vreo 3-4 zile (este second) si inainte sa o iau, cei de la firma pe care era inregistrata masina au facut o reincarcare a bateriei. Cand am luat masina mergea ok si nu am mai ridicat capota.

Aseara vroiam sa deschid capota sa completez cu lichid de parbriz. Ma apuc si trag "normal" de clapa de deschidere de sub volan si nimic. Trag mai tare si mai tare si capota tot nu se clinteste, am impresia ca ceva e blocat. Maneta de care trag face o cursa destul de lunga, 4-5 cm, dar nu simt deblocarea vreunui mecanism care sa "salte" capota. Mai tare nu vreau sa trag deoarece am un feeling ca as rupe clapeta.

Ati mai intalnit aceasta problema, exista vreo alta modalitate de a deschide capota? Daca reusesc azi as vrea sa merg intr-un service sa o deschida ei, dar ma gandesc ca pana pe 3-4 ianuarie nu dau de nimeni...

LE: dinu_victor88 m-a indrumat corect: am pus inca o persoana sa apese puternic si repetat pe capota in dreptul siglei renault in timp ce eu trageam de maneta. S-a deschis dupa vreo 5 incercari.

LE2: Cu ajutorul colegului, am identificat ca mai exista o locatie unde s-a discutat. Rog un moderator sa il inchida pe acesta.

This post has been edited by Mr.Sheriff: 31 Dec 2010, 09:40

--------------------
Renault Laguna II, 1.8 16v 2004 - N/A
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
dinu_victor_88
post 31 Dec 2010, 09:13
Post #2

Membru Ager

--------------------
Renault Laguna 2003 Lux Privillege - CT-07-MEV
+
ccv81
post 31 Dec 2010, 15:14
Post #3

intr-o lume plina de gropi ma feresc si eu cum pot!!!

From: Botosani

ai spalat de curand masina?poate e inghetata capota.ai incercat sa tragi de maneta din masina,iar cineva de afara sa apese capota sau ceva de genul asta?o parere.poate ajuta.nimai bine

--------------------
renault laguna2 2003 EXPRESSION 79kw 107cp - BT 01 XUA
Ciuclea Cristian.(cristianciuclea@yahoo.com) 0740780113-pt cei care vor sa ma contacteze,oricand cu placere
+
Yutcaru
post 31 Dec 2010, 16:51
Post #4

Membru autentic

From: Timisoara

Si la mine e inghetata si nu o pot deschide decat dupa multe incercari,daca e chiar inghetata ar trebui,cand tragi de maneta,sa se auda un mic poc.
Nu trebuie neaparat sa speli masina,ca oricum se aduna apa,de la zapada sau gheata topita

--------------------
Renault Laguna 2 1.8 16 valve 120 CP 2001 Expression - TM 24 GBY
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 29th April 2025 - 12:31
Dacia