Probleme Clio-Symbol, Interventii neprevazute,fara revizii obisnuite.
![]() ![]() ![]() |
Probleme Clio-Symbol, Interventii neprevazute,fara revizii obisnuite.
al1n |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 416 Joined: 1 August 08 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Dacia/Renault
Berlina 1.4/Symbol Expression 1.2 16v
'99/2010
|
|||
andr3i84 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.086 Joined: 22 March 09 From: Bucuresti ![]() |
Pai mi se parea in regula daca puteam sa aleg mai multe optiuni nu doar una ca am avut mai mule probleme
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2003 1.4 16V expression
|
|
D-Ice |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 826 Joined: 27 June 10 ![]() |
Subscriu la ce a zis andr3i84. Daca "e multe probleme" cum facem?
![]() |
--------------------
.
.
. „Omul a ajuns un semizeu tehnic înainte ca, din punct de vedere moral, să fi coborât de tot din copac.” — Jean Rostand
|
|
theodor2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.707 Joined: 8 February 10 ![]() |
eu am avut probleme si la ambreiaj, si la caseta de directie. Am votat totusi caseta de directie, pt ca am considerat ca am avut probleme mai grave decat la ambreiaj. Dar era bine sa putem vota 2 probleme, nu una.
|
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 litri
2003, 8 valve
|
|
al1n |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 416 Joined: 1 August 08 From: Iasi ![]() |
poate ne ajuta un moderator ca sa putem vota de mai multe ori...asta era singurul tip de chestionar, nici eu nu stiam ca nu merge vot multiplu
|
--------------------
Dacia/Renault
'99/2010
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Vot Multiplu nu se poate ca nu e ok.
Ideea e ok dar nu functioneaza bine in conditiile date. De ce ? Pentru ca vorbiti de symbol/clio in general, iar modelele sunt cam multe ... exista un topic cu probleme asa ca dupa mine acesta nu prea "functioneaza" ... dar mai stam putin poate are cineva vreo idee constructiva in mod real ![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
andr3i84 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.086 Joined: 22 March 09 From: Bucuresti ![]() |
@cmandrei,
Ai dreptate, nu se pot cataloga toate la gramada Clio/Symbol, cand exista diferente si probleme "specifice" in functie de motorizare:1.4, 1.4 16V, 1.5 pe acelasi model de masina. Si sa faci chestionar pentru fiecare motorizare/model/an fabricatie/...... ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2003 1.4 16V expression
|
|
al1n |
![]()
|
asta e un start, pentru ca mi se pare mai ok cum am zis ca sa fie sub forma de vot ca altfel se vede numarul, intradevar e foarte general chestionarul meu dar tot e nevoie de vot multiplu ca poti avea mai multe probleme cu aceeasi masina
|
--------------------
Dacia/Renault
'99/2010
|
|
kretzu77 |
![]()
|
![]() n00b Group: Members Posts: 310 Joined: 14 August 06 ![]() |
eu am avut probleme cu pompa de servodirectie (ca orice 1.5 dci care se respecta
![]() era in garantie si nu mi-am facut probleme in privinta costului |
--------------------
Toyota
Corolla E15/Prius 3
2008 1.4D-4D/2012 Hybrid Ne nastem pe rand si murim pe sarite!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th August 2025 - 06:30 |