suierat de la rotile fata
![]() ![]() ![]() |
suierat de la rotile fata
mitzunator |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 400 Joined: 25 December 07 From: Craiova ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2
2008 [B][SIZE=7][COLOR=green]Megane 2 berlina 1,5 dci km
|
|||
mihaistanescu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 26 December 10 ![]() |
sa nu fie vreun rulment...imi dau cu parerea
|
--------------------
renault
megane
2000
- DJ-07-GER
|
|
mitzunator |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 400 Joined: 25 December 07 From: Craiova ![]() |
la rulment m-am gandit si eu ca se auzea in curbe cand intru cu viteza,dar ala huruyie nu suiera ca asta,parca am orchestra in masina.....dar e posibil.sa fie cumva de la cauciucuri? au cam 2 ani de vechime,si pot sa spun ca volanul imi face stanga dreapta repede are asa un joc,cred ca s-au descentrat,de acolo sa se auda zgomotul?
|
--------------------
Renault
Megane 2
|
|
silviu_stelian |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 20 September 10 ![]() |
Zgomot am si eu de cand am pus cauciucurile de iarna
![]() |
--------------------
Renault
Megane
1998
|
|
mitzunator |
![]()
|
am fost si am echilibrat rotile,nici o treaba nu aer cu zgomotul(asta am facut-o pt ca trebuia) zgomotul este acela,dar nu suna ca la rulmentii de pana acum.la rulment e mai degraba un huruit cu tonalitate joasa,asta face un zgomot subtirel,de inalte asa un suierat,parca as avea porbagaj pe dacie cam asa face.Da este d.p cu viteza acest zgomot.si ce l de rulmenti la fel.
P.S. dupa ce am echiliobrat rotile tot imi vibreaza volanul,e normal? plumbi au pus la toate rotile.... |
--------------------
Renault
Megane 2
|
|
crazy-Ghindu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 19 December 07 ![]() |
Vezi sa nu ai oalele strambe din centru.. eu asa am patit si pana nu mi-am luat jante noi... n-am scapat.. la fel si cu echilibratul dar si su cauciucul daca a facut o galma pe undeva.. succes
Cat despre suierat.. sa nu fie totusi placutele duse rau.. zic si eu.. |
--------------------
Renault Megane
1.6/16v
/2000 / break
|
|
mitzunator |
![]()
|
nu sunt ca le-am verificat chiar ieri.despre care oale te referi?
|
--------------------
Renault
Megane 2
|
|
crazy-Ghindu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 19 December 07 ![]() |
ma refeream la jante=oale de tabla (asa le zic eu)
![]() |
--------------------
Renault Megane
1.6/16v
/2000 / break
|
|
lupo_1.7sdi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 22 August 09 From: BRASOV ![]() |
La ce viteze iti trepideaza volanul? Daca trepideaza la viteze mici (de exemplu mergi cu 10-20 la ora si vezi cum volanul se misca stanga-dreapta) posibil sa ai vreun cauciuc deformat, galma etc.(eventual si janta deformata), daca este la viteze mai mari, de exemplu intre 90 si 110 si se simte ca un masaj la mana
![]() |
--------------------
Renault
Megane 1 Classic, 1.6 benzina, 8 valve
1998
|
|
silviu_stelian |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 20 September 10 ![]() |
QUOTE(lupo_1.7sdi @ 1 Jan 2011, 21:38) La ce viteze iti trepideaza volanul? Daca trepideaza la viteze mici (de exemplu mergi cu 10-20 la ora si vezi cum volanul se misca stanga-dreapta) posibil sa ai vreun cauciuc deformat, galma etc.(eventual si janta deformata), daca este la viteze mai mari, de exemplu intre 90 si 110 si se simte ca un masaj la mana ![]() Mie imi gadila mainile la viteze mari de cand mi-am pus gume noi, de iarna. Poate fi si de la crampoane? Ah, si inca ceva, daca tot suntem la topic zgomotos. Intre 90 si 95 km/h masina e cea mai zgomotoara. Parca ar intra in rezonanta, iar odata depasita viteza de 95km/h, masina se linisteste, zgomotul slabeste in intensitate destul de brusc. Tot de la gume si/sau jenti e fenomenul? |
--------------------
Renault
Megane
1998
|
|
mitzunator |
![]()
|
face miscarile la 30-60 la ora.dupa se calmeaza nu mai face nimic merge lin.jantele au fost echilibrate.e posibil sa fie cauciucurile au cam un an jumate si sunt debica all seasions.dar sa stiti ca nnici nervi nu mai am sa imi bat capul,nici bani.asa ca o las asa.
|
--------------------
Renault
Megane 2
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 16:29 |