MEGANE II 2005 1,6 16valve, AIRBAG
![]() ![]() ![]() |
MEGANE II 2005 1,6 16valve, AIRBAG
nick49 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 22 December 10 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
- b46gnx
2005 Prestige
|
|||
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
si care i nedumerirea ta?
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
marcu2189 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 1 May 10 ![]() |
da ai stricata spira de la volan vezi ca se poate repara te costa cam 250 ron si nu trebuie schimbat tot blocul de lumini ci doar partea cu manetele la semnale si stergatoare.Cat sa iei din dezmembrari nu iti sugerez pt ca folia e foarte sensibila si risti sa iti revina problema
|
--------------------
Renault
Megane II
- IF 88 MRC
hatchback 2003
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
http://www.reno.ro/index.php?showtopic=86568&hl=pamblica
Ia legatura cu Marius WAS , el se ocupa cu rezolvarea lor. |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
Badiu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 16 May 10 ![]() |
Mai bine pune-o pe un test si vezi despre care airbag este vorba, poate sa fie cel din scaun.Daca nu ai bani de panglica si e cel lateral din scaun poti sa pacalesti calculatorul sa nu-ti mai dea eroare.
|
--------------------
Renault
Megane
2004 1.6 16V
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Odata cu calulatoru' se pacaleste si pe el ca inca mai are airbag...
![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
maryan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 10 October 10 From: timis ![]() |
si mie mi sa intamplat sa imi stea service+airbag aprins dar din cand in cand se mai stingea si am desfacut airbagu de la volan si am miscat de de mufa si d fire si sa stins si vad ca acuma nu se mai aprinde
|
--------------------
megane 1.6 16v
megan
2005 EBASE
|
|
Badiu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 16 May 10 ![]() |
Pt solidconvert : Stiu ca nu este indicat, dar daca nu este vorba despre cel frontal eu zica ca se poate face o exceptie.
|
--------------------
Renault
Megane
2004 1.6 16V
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 07:33 |