Curea accesorii schema montaj
![]() ![]() ![]() |
Curea accesorii schema montaj
johan |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 13 November 10 From: München ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Koleos
2010, 2.5 16V 4x4 Eu cred în cal. Automobilul este un fenomen temporar !
|
|||
jas2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.382 Joined: 4 December 09 From: BUCURESTI ![]() |
La multi ani !
Mai in spate pe linia curelei este rola de la alternator.Tot acolo vei gasi si surubul care este responsabil de intinderea curelei...este surubul de la alternator. Daca stai cu capota deschisa si pozitionat pe linia curelei vezi surubul Cel mai bine se intinde pe sub masina dar eu am reusit si pe sus cu un ciocan. Inpingi cu coada ciocanului in buza rolei si altcineva strange surubul,sau invers. This post has been edited by jas2: 27 Dec 2010, 12:24 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
06.2009/1,6/16v/112 cp Privilege
|
|
johan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 13 November 10 From: München ![]() |
Multumesc de raspuns Jas2 ! Chiar acum vin de la masina si am rezolvat , dar la modelul meu alternatorul are o curea separata direct de pe fulia motorului iar eu am schimbat cureaua situata pe servo si compresor adica are in mijloc o rola de cauciuc care este reglabila prin 2 suruburi.A fost putin mai dificil sa sting cele 2 suruburi di cauza locului foarte strimt dar am reusit m ultumita sfatului tau cu coada de ciocan.
|
--------------------
Renault
Koleos
2010, 2.5 16V 4x4 Eu cred în cal. Automobilul este un fenomen temporar !
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 05:48 |