Etansietate compartiment motor - capota, Intra zapada...
![]() ![]() ![]() |
Etansietate compartiment motor - capota, Intra zapada...
alexumf |
![]()
|
||
![]() MEMBRU CHELIOS Group: Members Posts: 775 Joined: 9 July 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Coupe
2006 RENAULT MEGANE COUPE 1.6 16v 2006
|
|||
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Teoretic nu are cum sa intre atata zapada.Practic.....,incearca sa nu mai lasi atata zapada pe parbriz!
|
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
mariuswk |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 168 Joined: 13 January 10 From: Azuga ![]() |
Eu am demontat si montat acel cheder de mai multe ori,dar nu cred ca de acolo e problema,cred ca trebuie sa te uiti daca mai ai scutul de protectie probabil pe acolo dar numai in conditii de viscol puternic .Sau prin partea din fata unde nu exista cheder .Parerea mea.
This post has been edited by mariuswk: 21 Dec 2010, 22:51 |
--------------------
renault
CAPTUR
2015
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Exact acum un an, intr-o dimineata dupa un viscol, am gasit zapada pe motor si pe bobine... tocmai in perioada aia aveam capacul scos de pe motor. A doua zi mi-a crapat o bobina + check injection si alte alea si nu cred ca a fost o coincidenta. Bobinele sagem sunt facute fara cap si e imposibil sa nu patrunda umezeala in ele si sa le afecteze in timp, chiar si fara sa le inunzi.
Problema s-a mai discutat si s-au dat si solutii: http://www.reno.ro/index.php?showtopic=159200 |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
alexumf |
![]()
|
![]() MEMBRU CHELIOS Group: Members Posts: 775 Joined: 9 July 08 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc frumos 19vik, aceea era problema...
Va multumesc tuturor! |
--------------------
Renault
Megane Coupe
2006 RENAULT MEGANE COUPE 1.6 16v 2006
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Da asa este... prostia aia de pasla cu carton presat se lasa in timp destul de rau...
|
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 15:43 |