User nou, Cate posturi pt PM
![]() ![]() ![]() |
User nou, Cate posturi pt PM
hotm |
![]()
|
||
![]() RED HOTM Group: Members Posts: 7 Joined: 30 November 10 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Kangoo
2005
- B19VIZ
|
|||
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
25
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
hotm |
![]()
|
![]() RED HOTM Group: Members Posts: 7 Joined: 30 November 10 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc de info....tre sa ma pun pe treaba atunci!
|
--------------------
Renault
Kangoo
2005
- B19VIZ
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Nu as face asta in locul tau.
O sa capeti un scurt ban pt goana dupa posturi. Cere unuia dintre admini ridicarea restrictiei. |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Decat sa te apuci sa plantezi posturi aiurea, sa pierzi timpul degeaba, mai bine incearca si convinge la adresa asta.
http://suport.reno.ro/ Grecule, clar lucru. Am vazut ca daca sari repede cu sfaturi civice p-aici, ajungi moderator. Ma gandeam ca poate m-or pune si pe mine, sa fac nitica ordine pe forum. This post has been edited by Victoras2001: 9 Dec 2010, 12:37 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Cel pe care tocmai l-am dat ieri a fost unuia care se gandise sa faca 25 de posturi in cateva minute scriind "post" "as" "ce tare" etc
Presupun ca ai o problema serioasa in acest sens, nu? Te poftesc sa dezvolti. |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
La chetionare postezi optiunea ta si votezi sau nu la alegere, nu posturi aiurea, totul e conform regulamentului.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
R19/16v |
![]()
|
Nu fu cazu, stai linistit.
|
--------------------
DS
5H
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.508 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
ce incerca argon sa sublinieze (cred) este ca se pot obtine 25 de post-uri relativ usor, civilizat si fara sa deranjezi pe nimeni, doar ca trebuie sa gandesti nitel (lucru pe care 99.9% din spammeri nu-l fac). Prin urmare, in continuare mi se pare geniala ideea cu aceasta limitare
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
deci argon se încadreaza în acel 0,1%, impresionant
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.508 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
bine, spammeri fara experienta atunci
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
hotm |
![]()
|
NU vreau sa fiu inteles gresit! NU sunt spamer. Doresc sa-mi rezolv o problema. Cum din discutiile din topicurile care ma intereseaza reiese clar ca unii useri au cea ce imi trebuie insa nu vor sa posteze (sau le este interzis) o modalitate de a intra in legatura cu ei este PMul. Mie personal mi se par mult 25 de postari! Insa am sa incerc sa le fac in mod civilizat si pertinent, ca doar de 2 saptamani am intrat in clubul celor cu Renault.
Insa un forum, dupa parerea mea, este un loc unde vii si cauti o rezolvare rapida la problema, nu un loc unde sa strangi postari si apoi sa-ti rezolvi problema! |
--------------------
Renault
Kangoo
2005
- B19VIZ
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Pentru ca tot vreau sa devin moderator.
Prietene, postul meu l-ai citit? |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
hotm |
![]()
|
L-am citit, dar nu am indraznit...insa acum ca m-ai impulsionat am trimis un Ticket!
|
--------------------
Renault
Kangoo
2005
- B19VIZ
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Sa ne zici daca s-a rezolvat. Daca da, îl propun cu mana mea pe Victoras.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Victoras, s-a rezolvat?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
QUOTE(Markos @ 9 Dec 2010, 23:13) [...] îl propun cu mana mea pe Victoras. stânga sau dreapta? ![]() This post has been edited by Logan_Stepway: 10 Dec 2010, 06:34 |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
hotm |
![]()
|
Da. Le multumesc celor care au acceptat cererea mea, in special lui Victoras!
|
--------------------
Renault
Kangoo
2005
- B19VIZ
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Io-te ma ce s-a ajuns si Victoras! I-a acceptat cererea lu' hotm.
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Markos |
![]()
|
Daca ar face toti treaba ca Victoras, ar plange nemtii de ciuda.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Un topic cu 'Victoras Moderator!!!!' la Cafenea, se poate?
![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Macar sa-si schimbe custom title-ul in "modeLator aspirant".
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
closed
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 20:06 |