Identificare RAR, La ce se uita
![]() ![]() ![]() |
Identificare RAR, La ce se uita
harry |
![]()
|
||
![]() E-TECH tester Group: Members Posts: 414 Joined: 3 July 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Captur 2 E-TECH plugin hybrid
2021 Logan MCV, 1.5 dci, Laureat, 2007
Duster, 1.5 dCi, Laureat, 4WD, ESP, 2013 |
|||
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.508 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
stai linistit, nu se uita decat la serii
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
harry |
![]()
|
![]() E-TECH tester Group: Members Posts: 414 Joined: 3 July 08 From: Bucuresti ![]() |
pfiu, sper!
![]() atunci "ma risc" ... apoi om vedea ![]() |
--------------------
Renault
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Sa nu fie totusi vreo cazatura. Se intampla sa se si anuleze ITP, daca se constata nereguli evidente...
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
QUOTE(Ov @ 9 Dec 2010, 09:24) ei nu chiar...la mine a durat destul de mult pina a scos-o de la verificari...probabil i s-o fi parut ceva suspect inginerului si a dorit sa "aprofundeze"...pina la urma a fost o.k....dar m-a cam speriat... QUOTE(BZN @ 10 Dec 2010, 09:41) Sa nu fie totusi vreo cazatura. Se intampla sa se si anuleze ITP, daca se constata nereguli evidente... e foarte posibil...mai ales daca gaseste unul ca cel pe care l-am "nimerit" eu...e bine asa pentru ca iti poate spune ce anume nu functioneaza cum trebuie si trebuie remediat... daca e unu' care o verifica fluierind fara sa observe eventuale deficiente cind o sa iesi in trafic si, doamne fereste, o sa ai belele... |
--------------------
...
...
...
|
|
harry |
![]()
|
nuuuu, masina este a mea de 2,5 ani, am facut toate reviziile in service (3 la numar, urmeaza a 4-a), am trecut la ITP din prima, e ingrijita. nu bate nu troncane, etc. Acum , vreau s-o trec scriptic pe numele meu, si de aceea am nevoie de aceasta identificare la RAR....
|
--------------------
Renault
|
harry |
![]()
|
![]() Confirm cele de mai sus spuse de coforumisti! Am fost la RAR, totul a fost ok, nu l-a interesat pe nenea ala ce am eu in masina! Se poate arhiva ![]() |
--------------------
Renault
|
vladut88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.973 Joined: 22 May 09 From: Beius judetul bihor ![]() |
de exemplu vreau sa cumpar o masina din alt judet ,identificarea se poate face si in acel judet?
|
--------------------
dacia ARO
SOLENZA scala 10,4 diesel 1,9 DRA
2004 1994
- bh 10 twa I hate BMW
|
|
tuti |
![]()
|
![]() wum, wum Group: Members Posts: 131 Joined: 11 January 10 From: Bucuresti ![]() |
In mod normal identificarea cred ca se face un judetul unde este inmatriculata masina. Cu toate ca, nu vad de ce sa nu se poata face in ori ce localitate, tinand cont ca au o baza de date unica ...
Cel mai bine le dai un telefon si-i intrebi. Oricum trebuie sa te programezi inainte cu cateva zile.(telefonic) |
--------------------
Dacia
SRN-Confort
2001
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
se poate face oriunde. trebuie doar sa ai actele masinii si un buletin.
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 19:05 |