garsoniera bucuresti, de inchiriat ptr 2 studente
![]() ![]() ![]() |
garsoniera bucuresti, de inchiriat ptr 2 studente
verde |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.131 Joined: 5 September 06 From: Pitesti ![]() |
|
||
--------------------
megane 3 /clio 4
....dci 110 /1,2aspirat
....2015 /2017
|
|||
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Bai ce porcarie, ale dracu babe, daca au pe cineva in gazda au impresia ca li se permite totul si incep sa faca mizerii ... pai sa nu le dai una in cap ? . Stiu si eu cum e ... spor la cautat si bafta maxima.
This post has been edited by Tamango: 5 Dec 2010, 13:18 |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Pai si de ce nu pui anunt la Bursa?
|
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Tamango, depinde, eu cunosc pe cineva care si-a luat un prieten 'in gazda' si cand a inceput sa dea muzica tare noaptea si sa-si invite toti prietenii, cand el incerca sa doarma, normal ca l-a dat afara dupa 1 an.
Evident, nu stiu care e situatia in cazul lui verde, dar la cati nesimtiti sunt pe lumea asta, nu e obligatoriu ca babele sa fie de vina tot timpul. Si acum on-topic, cel mai bine e sa dai anunt la Bursa si sa cauti pe site-uri de specialitate. Ma tem ca aici la Cafenea nu te vei alege decat cu comentarii de 2 lei (gen al meu ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
verde |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.131 Joined: 5 September 06 From: Pitesti ![]() |
Baba e chiar ruda cu colega lu fiemea. Dar e dusa putin : de ce faca asa mare galagie masina de spalat ? ca la ea nu se aude asa.; de ce nu ai sters cada pana se usuca dupa dus ca se pateaza cada; de ce mananci in camera ca vine gandacu dupa miros e.t.c. In rest e obsedata de curatenie si sufera de insomnie. e o batrana normala zic eu , dar fetele nu au luat in calcul normalitatea asta si acu vor sa plece.Personal nu am nimic de reprosat cucoanei.
La bursa personal n-am intrat de 5 ori in 4 ani de cand sunt pe forum. |
--------------------
megane 3 /clio 4
....dci 110 /1,2aspirat
....2015 /2017
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Ai vreo preferinta legata de zona?
Eu iti recomand vilutele de garsoniere din zona restaurantului Rucar (Baba Novac). E liniste, zona verde, metrou aproape...311, 70, 92, 79, tramvai pe Mihai Bravu. In afara de asta intretinerea e mica pt ca incalzirea (incusiv apa calda) e pe gaz...sobe sau centrala. Am stat 7 ani acolo si am vandut exact cand a inceput nebunia in 2004. ![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
verde |
![]()
|
deocamdata nu se pune problema de zona. Ce spui tu cunosc , acu ele stau in Titan langa metrou , e chiar misto zona . Maine va fi ziua cautarilor pe teren.
|
--------------------
megane 3 /clio 4
....dci 110 /1,2aspirat
....2015 /2017
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Poti incerca si solutia asta:
http://www.studentie.ro/campus/Top_camine_...i/c-244-a-93375 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
www.anuntul.ro
www.cautcoleg.ro Succes. This post has been edited by Laurentziu83: 5 Dec 2010, 18:21 |
--------------------
.
.
.
|
|
simonelul_vsk |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 26 November 10 From: Bucuresti ![]() |
Am eu o garsoniera la 10 min de metrou si caut chiriasi. Daca e, da-mi un pm si vorbim mai multe.
|
--------------------
renault
symbol
2006 1.5dci 80CP
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Daca nu-s satul de anunturile cu "la 3 minute de metrou", dar la care nu se specifica ca atata faci cu masina cand nu ploua...
Cel mai interesant a fost cand gasisem anunt la care scria "metrou", iar dupa poze se vedea ca apartamentul e in zona stadion Rocar, prin Ferentari, mancai o paine pana la metrou. |
--------------------
.
.
.
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Daca ii spune asta urmatorii chiriasi o sa poarte manusi chirurgicale obligatoriu
![]() Cel mai bine vezi locatiile live ca anunturile alea nu reflecta realitatea aproape niciodata. |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
- CT-XX-LEA Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
gedan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 296 Joined: 7 July 08 From: Dr. Taberei ![]() |
chiar langa metrou nu am , dar in panduri colt cu 13 septembrie pot sa-ti ofer o garsoniera
|
--------------------
renault
twingo
1996
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 21:53 |