Schimbat butoane geamuri cu altele cu impuls
![]() ![]() ![]() |
Schimbat butoane geamuri cu altele cu impuls
kDDy |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 24 November 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II
2003 1.6 16V
|
|||
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Cred ca si motorasele sunt diferite
![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
kDDy |
![]()
|
Bine sa zicem ca ar fi motorasele diferite, atunci de ce nu mi mai merg butoanele mele ???? Ca le am pus inapoi si nu mrge decat cel de la sofer, la fel ca la cele cu impuls de le am luat...ca asta m-a dat pe spate de nu inteleg unde e buba...
This post has been edited by kDDy: 3 Dec 2010, 18:36 |
--------------------
Renault
Laguna II
2003 1.6 16V
|
|
przamfiri |
![]()
|
![]() Membru in crestere :} Group: Members Posts: 1.607 Joined: 2 May 07 From: Moreni ![]() |
fa un test cu dtt-ul sau clipul,sigur ai o eroare memorata in uch
|
--------------------
renault
laguna II expression 2001 19dci 120 cp DB-06-FPO
si renault twingo 1998 1124cm PH-21-JOK rabdator,iertator,iubitor....
nu este sluga mai mare decat stapanul sau...:} |
|
12AHD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 328 Joined: 24 December 09 From: Ploiesti ![]() |
@kDDy:
![]() ![]() This post has been edited by 12AHD: 3 Dec 2010, 19:32 Attached thumbnail(s) IMAGE_346.jpg ( Size: 466.51k ) Number of downloads: 829 |
--------------------
Renault
Laguna 3 110kw
2009 break automata
|
|
gsalexandru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.417 Joined: 8 November 09 From: Romania-Suceava ![]() |
trebuie sa schimbi si motorasele de pe macarale. motorasele difera fata de cele cu impuls. Daca ai sa desfaci fata de usa de pe portiera soferului vei vedea diferenta la mufa.
|
--------------------
renault
laguna 2
- sv-07-xjr
2001 1.9 dci expression Reparatii chei/carduri auto - 0742978558
|
|
kDDy |
![]()
|
QUOTE(12AHD @ 3 Dec 2010, 20:23) @kDDy: ![]() ![]() Ok inteleg ce zici tu eu...dar de ce butoanele mele originale care le aveam pe masina si care mergeau perfect cu 5 min inainte sa le pun pe cele cu impuls nu mai merg cand le am pus inapoi...adica tot cele trei care nu merg nici la cele cu impuls...cel de la sofer merge in ambele cazuri |
--------------------
Renault
Laguna II
2003 1.6 16V
|
|
ipiq |
![]()
|
![]() The transporter Group: Members Posts: 1.924 Joined: 17 December 06 From: RO ![]() |
http://www.reno.ro/index.php?showtopic=93939&hl=
am vrut si eu si m-am lasat pagubash... This post has been edited by ipiq: 3 Dec 2010, 19:32 |
--------------------
ex Renault Laguna
2
1.9dci Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014 Cine nu face fata... face spate!!! |
|
12AHD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 328 Joined: 24 December 09 From: Ploiesti ![]() |
@kDDy: vezi ca am modificat postul de mai sus...
@ ipiq: se poate...ai cautat in VISU daca ai ce trebuie? ca la mine pot sa instalez geamuri electrice - toate 4, cu impuls si oglinzi incalzite. This post has been edited by 12AHD: 3 Dec 2010, 19:37 |
--------------------
Renault
Laguna 3 110kw
2009 break automata
|
|
kDDy |
![]()
|
Astept sa termin munca pe la 9 si ma duc sa vad dc am vreo siguranta arsa pe acolo...macar sa mi le fac pe ale mele sa mearga
![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
2003 1.6 16V
|
|
tacufmr_lagunaII |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 599 Joined: 25 April 07 From: Brasov ![]() |
Ti-ai facut un pic de lucru. In spatele tabloului de sigurante mai sunt cateva sigurante, 2 dintre ele sunt de 30A, in cazul tau ambele sunt arse. Va trebui sa desfaci tabloul de sigurante din locasul lui (ai nevoie si de o cheie torx), sa-l cobori un pic in jos si vei vedea cele 2 sigurante de care iti povestesc.
Bafta. |
--------------------
Renault
Laguna II
- BV - 32 - UMY
2007, 1.9 dci, 131 CP
|
|
Radocanu |
![]()
|
![]() Membru lagunist Group: Members Posts: 1.983 Joined: 24 March 07 From: Hunedoara ![]() |
Confirm metoda lui ,,tacufmr_lagunaII,,! La fel am patit si eu, s-au ars alte sigurante, nu cele care sunt la vedere! Am patit si eu la fel cu butoanele cu impuls, dar am schimbat aceea siguranta si si-a revenit! Probabil butoanele cu impuls, pun in scurt + cu - si de aceea se ard
|
--------------------
Renault
Laguna 2 - Facelift
- HD-88-CAR
2006 1.9 dci - Dynamique Dezmembrez R.Laguna 2
Telefon 0773803384 |
|
kDDy |
![]()
|
Intradevar m am uitat la sigurante acolo in stanga volanului si era una arsa am schimbato si cand am actionat butonul cu impuls de la geamul din dreapta am auzit cum a pocnit. Am schimbato iar am pus butonul meu fara impuls si merge. Faza e ca nu gasesc sifurantele pt geamurile din spate. Sa fie alea de ziceti voi ca trebuie sa dau jos panoul acela cu sigurante ?
Radocanu tu ai patit la fel ca mine cu butoanele cu impuls ca ai vrut sa iti pui de alea sau tu ai avut de la inceput pe masina asa ceva ? |
--------------------
Renault
Laguna II
2003 1.6 16V
|
|
Radocanu |
![]()
|
![]() Membru lagunist Group: Members Posts: 1.983 Joined: 24 March 07 From: Hunedoara ![]() |
Am avut butoane normale, doar la sofer cu impuls, si am pus toate butoanele cu impuls, dar mi-au puscat toate sigurantele, am schimbat la fel ca tine, cea de la pasager dreapta, iar pentru cele din spate, undeva pe computerul ala sunt! nu prea ai acces la ele... Eu in prima faza, ca n-am stiut nici eu, am tras un + de la geamurile din fata, la cele din spate ( ma refer + la butoanele din usa sofer, de la butoanele de geamuri fata, am tras + peste firul care venea la geamurile spate ( acela care s-a intrerupt) si am facut toate 4 geamurile pe aceasi siguranta, pe siguranta de fata! Daca n-o gasesti asa, poti face cum am facut eu, si va merge!
|
--------------------
Renault
Laguna 2 - Facelift
- HD-88-CAR
2006 1.9 dci - Dynamique Dezmembrez R.Laguna 2
Telefon 0773803384 |
|
12AHD |
![]()
|
Ok, am si eu urmatoarea intrebare.....
Cand ati pus "noile" butoane, de la ce variante le-ati luat? Au fost compatibile cu anii de fabricatie ale masinilor voastre? Adica ma refer la faptul daca le-ati luat de pe o benzinara si le-ati pus pe versiuni de diesel... sau de la facelift pe modelul fara facelift? Pentru ca eu cred ca ar putea diferi schema electrica a butoanelor si implicit cablajele electrice ale masinilor.... |
--------------------
Renault
Laguna 3 110kw
2009 break automata
|
|
garc3a2000 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 659 Joined: 1 November 09 From: Slatina ![]() |
Poate spun o tampenie dar kddY a zis ca a luat butoanele de la o masina de Angla ,,poate mufele difera si intra in scuut ceva la ele.. Ar fi o explicatie.
|
--------------------
renault laguna ll
2.2/110KW
- es/4197-BVS
2002 privilege
|
|
kDDy |
![]()
|
Radocanu eu cand am schimbat siguranta pt geamul de pasager si am actionat butonul cu impuls mi-a impuscato imediat fara sa se miste deloc geamul posibil sa nu mearga la mine dc la tine a mers.
garc3a2000 da de pe o masina de anglia versiunea fara facelift. Oricum le am dat inapoi si mi am luat banii ca era prea multa bataie de cap pana la urma era doar un moft...sper acum sa dau de siguranta pt geamurile din spate sa le pot deschide si mai bine imi cumpar motorasul de la broasca usa sofer ca a inceput sa mi carie cand deschid masina si cred ca ma lasa cat de curand. Mi-a cerut pe el 2 mil, ce ziceti e ok? Va multumesc mult pentru toate informatiile. |
--------------------
Renault
Laguna II
2003 1.6 16V
|
|
kDDy |
![]()
|
Radocanu sa mi lasi un PM cu nr tau de telefon
|
--------------------
Renault
Laguna II
2003 1.6 16V
|
|
kDDy |
![]()
|
QUOTE(tacufmr_lagunaII @ 3 Dec 2010, 22:17) Ti-ai facut un pic de lucru. In spatele tabloului de sigurante mai sunt cateva sigurante, 2 dintre ele sunt de 30A, in cazul tau ambele sunt arse. Va trebui sa desfaci tabloul de sigurante din locasul lui (ai nevoie si de o cheie torx), sa-l cobori un pic in jos si vei vedea cele 2 sigurante de care iti povestesc. Bafta. Am incercat azi sa desfac tablou ala de sigurante din bord din stanga volanului dar dupa ce am desfacut surubul acela nu am putut sa scot sau sa misc tablou ala de acolo, mi s-a parut cam imposibil sa l misti de acolo fara sa demontezi bordul. Despre ala zici tu ca e vorba? In spatele lui se gasesc sigurantele pentru geamurile din spate ? Poate imi spui mai exact cum trebuie facut ca sunt un pic in ceata... La multi ani la toti membrii!!! |
--------------------
Renault
Laguna II
2003 1.6 16V
|
|
tzavalau |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 446 Joined: 9 February 08 From: Petrosani ![]() |
intrebare?
masina mea inca este in service de cind am avut un accident ....au schimbat usile pe stinga si au schimbat macarale,motorase...etc; nu se mai inchid geamurile din butonul de la card!!!! cind tin apasat mai mult de 2-3 sec si unul din geamuri ar ramine deschis,teoretic trebuie sa se inchida si geamurile.....sa fie oare din cauza ca "berbecii au comandat alt fel de motorase? |
--------------------
KGM
Korando
- HD 55 BXL
1.5Tgdi Black/2024 /C300 Cugetare: "Românul e un fel de om care se supără dacă nu îl inviți, și dacă îl inviți nu vine".
Sursa: "Moftul Român",10 iunie 1901 |
|
tacufmr_lagunaII |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 599 Joined: 25 April 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE Am incercat azi sa desfac tablou ala de sigurante din bord din stanga volanului dar dupa ce am desfacut surubul acela nu am putut sa scot sau sa misc tablou ala de acolo, mi s-a parut cam imposibil sa l misti de acolo fara sa demontezi bordul. Despre ala zici tu ca e vorba? In spatele lui se gasesc sigurantele pentru geamurile din spate ? Poate imi spui mai exact cum trebuie facut ca sunt un pic in ceata... La multi ani la toti membrii!!! Daca te uiti atent vei vedea ca tot ansamblul culiseaza, nu este simplu dar daca bagi capul sub bord iti dai seama cum il scoti. |
--------------------
Renault
Laguna II
- BV - 32 - UMY
2007, 1.9 dci, 131 CP
|
|
kDDy |
![]()
|
OK, am inteles, mersi frumos.
|
--------------------
Renault
Laguna II
2003 1.6 16V
|
|
kDDy |
![]()
|
Am incercat din nou sa desfac tabloul acela de singurante dar pe bune daca imi dau seama cum ar putea culisa. M au uitat si pe sub bord la el am incercat sa trag in toate partile de el dar nu pare a se scoate de acolo doar daca demontezi bordul.
Sa fie diferenta intre modele, ani de fabricatie ? Trebuie tras tare de el, eu nu am incercat sa l fortel pre rau sa nu mai fac si alta belea. Cand m-am uitat la el pe sub bord pe la pedale pe acolo am vazut ca in spate are o gramada de mufe care intra in el. Asa e si la tine ? This post has been edited by kDDy: 10 Jan 2011, 19:57 |
--------------------
Renault
Laguna II
2003 1.6 16V
|
|
kDDy |
![]()
|
Am reusit in sfarsit sa schimb siguranta blestemata
![]() ![]() bafta |
--------------------
Renault
Laguna II
2003 1.6 16V
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 08:58 |