inchidere centralizata scenic
![]() ![]() ![]() |
inchidere centralizata scenic
seboc |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 26 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
renault
19
1993
|
|||
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.332 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Bateria de la cheie mai este buna? Nu se mai deschide cu ambele chei?
This post has been edited by cj98czh: 3 Dec 2010, 15:29 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
tuner |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.556 Joined: 27 September 05 From: BrAsOv ![]() |
Sigurante? Sunt ok ?
|
--------------------
am avut o dacie
131o L
mandru posesor de SCENIC 2001 :) acum și Zoe Am un RENO si asta imi ocupaaa tot timpul!!!
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
La mine folosirea cheii in butuc nu a deschis niciodata mai mult decat usa in care o invarteam.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
scenic `98 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 30 September 12 ![]() |
am o alta problema cu inchiderea centralizata la un megane scenic din 98,nu am mai vazut pe forum o problema ca a mea de aceea am deschis un alt topic! sa descriu problema,nu pot inchide sau deschide toate usile masinii din telecomanda cu infrarosii de la cheie in afara de usa soferului,doar aceasta usa reactioneaza la apasarea butonului de pe cheie,la celelalte se aude doar un carait dar nici caraitul nu se aude intotdeauna,ce parere aveti,ati mai auzit sau va pricepeti? rog ajutor
|
--------------------
renault
megane scenic
1998 minivan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 23:01 |