[VAND] Timbre (peste 300)
![]() ![]() ![]() |
[VAND] Timbre (peste 300)
z_fdd bacau |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.244 Joined: 16 April 10 From: BC ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol 2006 - 1.4 8v |||
Megane 2 - 2005 - 1.5dci 82 CP
|
|||
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Aceste timbre sunt deparaiate , da ?
Majoritatea sunt uzate ( adica stampilate ) ? Cate serii complete exista de fapt ? 1500 ron toate ? Ai fost la vre-o expozitie filatelica ? Nu are rost sa-ti spun eu cat valoareaza toate , eu zic doar sa intrebi ! Si ca sa intelegi "valoarea" de pe acel site "timbre.ro" care nu este de fapt site-ul Filateliei Romane sau Romfilatelia , ci pur si simplu un site privat : DESENE ANIMATE W. DISNEY II 9 bucati 18 ron - adica TOATA seria de 9 de bucati timbre ( se pare ca la ei nu este nici o diferenta intre stampilate si nestampilate , desi in cataloagele romanesti de actualitate intotdeauna este diferenta ! ) valoareaza 18 ron . Dar eu nu vad ca ai avea 9 bucati in stare BUNA , ci pe majoritatea le vad FILATE ( adica indoite sau cu urme de uzura ! ) Deci de unde scoti tu ca valoarea unui singur timbru ar fi 30 ron ? ( adica 300.000 lei vechi ) 30 ron bucata ? Adica 30 x 9 - 11 bucati cate ai tu cu dubluri = 3 milioane cateva timbre ? ![]() Timbrele care nu sunt serie completa NU valoareaza parti din valoarea seriei complete , ci se vad ca sute bucati deparaiate ! |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
z_fdd bacau |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.244 Joined: 16 April 10 From: BC ![]() |
marius80_eugen, unde vezi tu timbre filate (uzate) in pozele alea???? eu nu le vad. eu nu am cerut 1500 de lei pe clasorul ala. aia de pe site-ul ala privat sunt tampiti daca ei pun un pret de 5 lei pt un timbru? vrei sa spui ca toata seria de nu stiu cate timbre, uneori zeci de timbre, valoreaza 5 lei? mi se pare o tampenie... 70-80 de lei nu mi se pare un pret ok pe tot clasorul, chiar daca ai tu anumite rezerve. o suma dubla fata de cat ai spus tu mi se pare rezonabila.
4 Dec 2010, 17:43: si inca o chestie: uite ce trec astia de pe timbre.ro la bibliografie (adica modalitatea de stabilire a preturilor). Bibliografie # 'Buletinul Info-fil - lista de preturi a timbrelor postale romanesti 1858-2002' publicat in 2002 de Societatea Comerciala de Filatelie si Numismatica IMPEX Zimbrul Carpatin (preturile exprimate in Euro) # 'Romfilatelia - Lista de preturi a marcilor postale' publicata in 2001 si 2004 de Compania Nationala Posta Romana (unele completari) # 'Albumul Marcilor Postale Rominesti' - 1958, Editura Stiintifica (unele imagini ale timbrelor) # 'Dictionar Filatelic' - 1979, Editura Sport-Turism, Marcel Danescu (unele imagini ale timbrelor) This post has been edited by z_fdd bacau: 4 Dec 2010, 17:43 |
--------------------
Renault
Symbol 2006 - 1.4 8v |||
Megane 2 - 2005 - 1.5dci 82 CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th May 2025 - 05:44 |