Topic sters, Anunt sters
![]() ![]() ![]() |
Topic sters, Anunt sters
jungle_21 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 762 Joined: 18 February 07 From: Mures ![]() |
|
||
--------------------
Opel/Renault
Corsa Cosmo;Laguna 1 Break// Megane 1 hatch
"04 1.2 16v ;"96 2.0 Rti;"96 1.6 Rti Ex R 21,Best car ever !!! Ex Clio unu' Pocket Rocket
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Cat o fi de pe 15 Nov 2010 pana pe 1 Dec 2010?
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu l-am gasit de ex pe http://www.reno.ro/index.php?showtopic=192558&hl=
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Pai da. Ala e threadul unde n-a mai postat de pe 15 Nov.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Deschide-l dom'le odată, ce atâtea discuții și întrebări?
Nu înțeleg de ce nu i l-ai deschis de la început. L.E. I l-am redeschis și mutat eu. Acu' că n-o fi pe fază să scrie ceva în el pân' la noapte și se închide iar, asta nu mai e problema mea! ![]() This post has been edited by DragosP: 2 Dec 2010, 10:02 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
1. Ce naiba sa-i deschida, ca era deschis?
2. Initiatorul nu se plange de inchis ci de topic lipsa. Ori topicul exista. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Nu era deschis nimic.
Era închis și mutat la arhiva cu anunțuri. Că dacă dai acu' clic pe link-l pus de tine și te duce la bursă, e pentru că între timp l-am deschis și mutat eu. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
klaus |
![]()
|
Eu cand am cautat (ieri) initiatorul avea 3 topice:
- http://www.reno.ro/index.php?showtopic=177063&hl= - http://www.reno.ro/index.php?showtopic=151683&hl= - http://www.reno.ro/index.php?showtopic=192558&hl= Primele 2 in arhiva cu anunturi Ultimul la bursa. Poate intre timp ala de la bursa, datorita celor 15 zile s-a inchis automat, asta e alta treaba. Insa la momentul cand initiatorul nemultumit, evident, se dadea de ceasul mortii dupa topic, el exista bine mersi la bursa, deschis si fresh |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
jungle_21 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 762 Joined: 18 February 07 From: Mures ![]() |
Ok....mersi mult nu am vrut sa fac atata zazanie.....
![]() This post has been edited by jungle_21: 2 Dec 2010, 12:31 |
--------------------
Opel/Renault
Corsa Cosmo;Laguna 1 Break// Megane 1 hatch
"04 1.2 16v ;"96 2.0 Rti;"96 1.6 Rti Ex R 21,Best car ever !!! Ex Clio unu' Pocket Rocket
|
|
R19/16v |
![]()
|
I l-am deschis chiar inainte sa postez prima oara...
This post has been edited by R19/16v: 2 Dec 2010, 12:35 |
--------------------
DS
5H
|
klaus |
![]()
|
Bun, deci problema rezolvata, se icnhide.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 18:45 |