Incalzire motor r19, scoate fum/abur
![]() ![]() ![]() |
Incalzire motor r19, scoate fum/abur
CoSsMy |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 107 Joined: 20 November 10 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Renault
19
1989 GTS
|
|||
john reno |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 411 Joined: 30 December 09 From: Bucuresti ![]() |
Salut, simptome de termostat infundat. Doar pe acolo a curs apa? cred ca dopul ala e pentru aerisirea instalatiei
|
--------------------
renault19
hatchback
- PH10ZME
1993
|
|
CoSsMy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 107 Joined: 20 November 10 From: Brasov ![]() |
da, dar acul nu era decat la prima linie...daca strang dopul ala mai tare, sau ii fac ceva sa nu mai scape pe acolo, mi-e ca patesc ca la fosta masina(renault 5 baccara), imi pocneste vasul de expansiune(capacul) si atunci distractie:D
|
--------------------
Renault
19
1989 GTS
|
|
john reno |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 411 Joined: 30 December 09 From: Bucuresti ![]() |
Salut, ai rezolvat problema? daca ti-a pocnit vasul ,ai avut dopul bulit. Dopul ala are o supapa
|
--------------------
renault19
hatchback
- PH10ZME
1993
|
|
CoSsMy |
![]()
|
Da, am rezolvat problema...Am schimbat acel "buton" care avea filetul slabit si nu se mai inchidea bine. Apa era aproape fiarta(de acolo si mirosul) si de la presiune apa tzashnea ca la arteziana.Pe asta l'am si lipit acolo cu Picatura:D Asta a fost singura problema. Sunt uimit si eu cat de bine merge o masina de 21 de ani:)
|
--------------------
Renault
19
1989 GTS
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 22:01 |