Anvelope - ce marca preferati?, Un top al marcilor indragite
![]() ![]() ![]() |
Anvelope - ce marca preferati?, Un top al marcilor indragite
dragostns |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 9 September 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
M I Dec.2002 1.6 16v
- WWD
|
|||
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
din toate continentalul mi-a atras atentia, dar dupa aia m-am uitat si la pret...
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
valium2008 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 93 Joined: 22 October 09 ![]() |
Eu am continental de o iarna si pot sa iti spun ca sunt foarte multumit. Acelasi lucru il spune si ADAC (google it) si gasesti acolo ratinguri date de nemti. Ideea este ca DACA mergi pe zapada si gheata merita investitia pentru ca daca economisesti la asa ceva si faci un accident (Doamne fereste, mi-am dat una peste gura) o sa platesti mult mai mult pe reparatii.
In schimb daca mergi 90% prin oras unde drumurile de obicei sunt curatate, nu prea are vreo relevanta. Cand vine vorba de drumuri lungi, conteaza foarte mult. Conduci mai relaxat si mai sigur. Totul depinde de utilizare. Drum bun si fara gropi |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2001
- AR-97-SAB
|
|
UltraDrive |
![]()
|
![]() Membru cu kilometri Group: Members Posts: 442 Joined: 6 May 06 From: Bucuresti ![]() |
\prietene, ai pus numai dimensiuni de Logan.
Din toate nu prefer niciuna. Cauta mai bine Vredestein Qatrac 3 pe dimesiunile masinii.( parerea mea, gresita sau nu) |
--------------------
Renault
Megane
2000 HB 1.6 16V De ce sa bei si sa conduci cand poti sa fumezi si sa zbori ?
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Exista topic dedicat ... zici ca ai cautat ... eu zic ca nu ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 19:17 |