Imbunatatiri R 19, ceva sugestii...
![]() ![]() ![]() |
Imbunatatiri R 19, ceva sugestii...
CoSsMy |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 107 Joined: 20 November 10 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Renault
19
1989 GTS
|
|||
xjc0c0 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 830 Joined: 4 April 08 From: Brasov ![]() |
Parerea mea este ca acestei masini ii sta bine doar in starea originala. Dupa mine Angel Eyes este doar pentru BMW . Vezi ca este un coleg care si-a pastrat masina in stare aproape perfecta si originala (mai putin jantele) si arata superb. Cine are pic de cultura auto aprecieza mai multa o masina pastrata si ingrijita decat una huita de angel-luri si alte nebunii .
Cel putin asta e opinia mea,dar sunt banii tai,si poti face ce vrei cu ei. |
--------------------
Ex: Megane I
----
----
|
|
CoSsMy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 107 Joined: 20 November 10 From: Brasov ![]() |
nu esti singurul care spune asta.Cum e aia, daca 2 iti spun k esti beat, du'te si te culca. Atunci o sa raman numai la jante, sistem audio, inchiderea centralizata si geamuri electrice(fatza). Nu este aproape nimic observabil(bine, jantele, dar ideea mi'a venit ptr k au inceput sa rugineasca astea de tabla).
![]() |
--------------------
Renault
19
1989 GTS
|
|
Addryanno |
![]()
|
![]() X-53 Project Group: Members Posts: 175 Joined: 22 October 08 From: Bucuresti ![]() |
Salutare Vad ca doresti sa incepi ce fac si eu la masina mea iti ofer niste idei acuma depinde de tine daca iti plac : Amortizoare sport si arcuri le vei gasi la un pret decent in jur de 500ron la cutie ,toba sport inox 100% stil subaru wrx la pret de 250ron , O sonorizare buna implica si o antifonare buna a masini ceea ce te costa in jur de 100e antifonarea masini ,Sunet iti recomand de la Foster, Magnat , Alpine, Pioneer, Kenwood,Focal, Mtx..etc. , Stopuri nu gasesti decat sa ti le faca custom la un pret de 200-300ron estimativ ,Jante mari poti pune pana la 16inch recomand tre sa modifici si sistemul de franare gen Etrier si disc Zimmerman 150euro kit , Jante ramane la alegerea ta , Folie geamuri in jur de 150ron omologata ,Dar nu uita investeste si in motor gen : tampoane motor, ulei,filtre , distributie,pivoti , capete de bara...etc. Sper ca o sa iti fie de folos ideile date....
Attached thumbnail(s) R19.jpg ( Size: 418.95k ) Number of downloads: 236 |
--------------------
Renault 19
Hatchback
1993
- B-xx-FSH [IMG]http://img121.imageshack.us/i/800pxrenaultf1logosvg.png/][/IMG]
|
|
c0xty |
![]()
|
![]() c0xty Group: Members Posts: 211 Joined: 23 June 10 From: In carciuma! DNFD!!!! ![]() |
QUOTE(Addryanno @ 9 Dec 2010, 23:38) Salutare Vad ca doresti sa incepi ce fac si eu la masina mea iti ofer niste idei acuma depinde de tine daca iti plac : Amortizoare sport si arcuri le vei gasi la un pret decent in jur de 500ron la cutie ,toba sport inox 100% stil subaru wrx la pret de 250ron , O sonorizare buna implica si o antifonare buna a masini ceea ce te costa in jur de 100e antifonarea masini ,Sunet iti recomand de la Foster, Magnat , Alpine, Pioneer, Kenwood,Focal, Mtx..etc. , Stopuri nu gasesti decat sa ti le faca custom la un pret de 200-300ron estimativ ,Jante mari poti pune pana la 16inch recomand tre sa modifici si sistemul de franare gen Etrier si disc Zimmerman 150euro kit , Jante ramane la alegerea ta , Folie geamuri in jur de 150ron omologata ,Dar nu uita investeste si in motor gen : tampoane motor, ulei,filtre , distributie,pivoti , capete de bara...etc. Sper ca o sa iti fie de folos ideile date.... daca ar fi sa imi iau masina, si daca as gasi anunturi cu masinile voastre pe net, addriannn... cca 2000E (ipotetic) si cea din primul post la 2700E.... sincer si fara sa ma gandesc as lua o masina originala, adica a lui CoSsMy fara sa ma gandesc. Sincer vorbind, usor sa iti iei ceva aftermarket si sa modifici aspectul masinii, insa muuuuult mai greu e sa mentii o masina originala (asa cum e a lui CoSsMy) @CoSsMy, ca si sfat, daca vrei sa tii cont de o parere, mentine masina originala....... geamurile electrice, daca poti sa nu o ciobanesti la interior (cu piese pt modelul tau) sunt ok, linia auduio, (te sfatuiesc sa investesti aici) dar fara mari modificari si decupari in tabla si usi. Daca faci asta la un garaj specializat are sa te duca la cca 1500E cu tot cu izolare fonica a masinii(inceraca alpine) si deasemeni ar fi ok folia pe geamuri, eventual, daca tii neaparat sa faci ceva la exterior, pleoape la faruri, paravant geamuri si cam atat(desi nu recomand). Mult mai multe priviri vei atrage asa! ![]() Dar, pana la urma e masina ta si banii tai! PS: preturile de mai sus oferite in cazul exemplului dat de mine, nu sunt aliniate cu piata! |
--------------------
renault
clio
2002
- B 30 AEJ Renault Clio II,1,5 dci
**[B]Cu cat un om gandeste mai putin cu atat vorbeste mai mult[/B]!** |
|
CoSsMy |
![]()
|
Am rezolvat'o....i'am pus un sistem audio pioneer, inchidere centralizata cu alarma(am cartela acuma:>) si geamuri electrice. In rest am reconditionat jantele ca incepusera sa rugineasca si i'am facut niste tratamente speciale, ceruita si curatata de juri ca acum e iesita de pe banda..alt ceva nu ii mai fac. Am dus'o la 160 pe DN1, acum ca am si muzica. Altceva nu'i mai fac. Insa cred ca o mai tin un an si o pun la vanzare sau daca nu o sa am nevoie o pun la garaj pana face vreo 40 de ani(daca nu rugineste si o sa mai mearga) si atunci o sa iau 3000 de euro pe ea:))
This post has been edited by CoSsMy: 5 Feb 2011, 23:06 |
--------------------
Renault
19
1989 GTS
|
|
xjc0c0 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 830 Joined: 4 April 08 From: Brasov ![]() |
Cred ca ti-am vazut masina acum o saptamana. Arata foarte bine,si ma bucur mult,ca ai renuntat la ideile de Angel Eyes sau "toba finala de inox 100% gen subaru wrx 250 RON".
This post has been edited by xjc0c0: 6 Feb 2011, 11:29 |
--------------------
Ex: Megane I
----
----
|
|
bejanmarinel |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 15 February 10 ![]() |
Tu ai o masina clasica si daca as avea-o eu as pastra-o cat mai originala cu putinta, curata si cu un interior impecabil. Totul sa fie original. E simplu sa faci un kitsch dintr-o masina clasica, dar ca sa o pastrezi originala e mai greu.
|
--------------------
renault
Talisman
2018 1.6dci 160 edc
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 13:42 |