Janta ciobita
![]() ![]() ![]() |
Janta ciobita
Antonyo |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 318 Joined: 3 March 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Renault Arkana 1.3 TCe Techno EDC - 140 CP
Septembrie 2024
- B-136-PEZ
|
|||
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Incearca la un service bun de roti. Nu stiu daca ce ai povestit tu se incadreaza aici, dar ca sa iti faci o idee de preturi:
Indreptat jante de tabla R12 5 lei R13 6 lei R14 8 lei R15 13 lei R16 20 lei R17 24 lei Poate se rezolva cu un indreptat si un echilibrat sa compensezi bucata lipsa. |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
Antonyo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 318 Joined: 3 March 08 From: Bucuresti ![]() |
nu stiu daca stii dar la clio 3 plumbul se afla pe interior,altfel nu vad cum prin echilibrat se poate indrepta roata iar indreptat nu vad de ce ar fii nevoie ca nu s-a strambat,deci partea interioara pe unde vine cauciucul este intacta buza dinspre cauciuc este neatinsa...
|
--------------------
Renault
Septembrie 2024
- B-136-PEZ
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Nu te contrazic, dar din ce am vazut prin pozele de pe forum, la cei care se putea vedea marginea jantei se distingea si un plumb. Eu nu am desfacut capacele de cand o am. Intelesesem ca ai zgariat buza jantei cum am patit si eu in incercarea de a apropia-o cat mai mult de bordura la o manevra de parcare.
Attached thumbnail(s) roata_spate.jpg ( Size: 179k ) Number of downloads: 354 |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
George Paul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 6 May 07 ![]() |
Cum vine plumbul ala "pe interior"?
Pe interiorul la ce anume? |
--------------------
Renault
Clio III
08.2007/Dynamique/1.4/3 usi Iudelor '89-azi:
Cine-au îndragit strainii Mânca-i-ar inima cânii, Mânca-i-ar casa pustia Si neamul nemernicia. Cititi ''Doina'' - Eminescu. |
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
omu are janta din aliaj si vorbeste de acei plumbi care se lipesc pe interior in loc sa fie batuti pe buza - iar daca roata nu bate la mers o poti lasa asa- metoda de reparare ieftina nu prea exista - bafta
|
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
George Paul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 6 May 07 ![]() |
Pe alea de aliaj aveam plumbi fixati pe marginile jentii din fabrica.
Plumbii adezivi sunt pentru jante cu profil ce nu permite fixarea pe margini. Nu e ClioIII asa "smecher". |
--------------------
Renault
Clio III
08.2007/Dynamique/1.4/3 usi Iudelor '89-azi:
Cine-au îndragit strainii Mânca-i-ar inima cânii, Mânca-i-ar casa pustia Si neamul nemernicia. Cititi ''Doina'' - Eminescu. |
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
plumbul cu adeziv este pentru orice janta de aliaj pe care nu vrei sa bata vreun nepriceput clasicii plumbi - si nu cred ca intra in categoria "smecherie" sa nu ai plumbii la vedere
|
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
Antonyo |
![]()
|
cat dureaza sablarea si revopsirea si care va fii diverenta vizibila intre roata sablata si restul?
|
--------------------
Renault
Septembrie 2024
- B-136-PEZ
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 19:12 |