Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Probleme Directie

Florut07
post 20 Nov 2010, 16:30
Post #1

Membru incepator

Group: Members
From: ARAD

Va salut ...
Am ceva probleme cu directia, foarte mari probleme ... Acum cateva luni am descoperit ca spirala unui arc era fisurata, rupta ! Am schimbat ambele arcuri si acum cateva sapt, am descoperit iar aceeasi problema, celalalt arc rupt tot ca celalalt ... Acum am pus arcul ei original si unul de la shrot ... Problema e ca pozitionarea lor nu pare identica, cel din dreapta e inclinat spre stanga iar cel din stanga e drept! Eu va spun cum arata daca ma uit acolo la motor, intr-o parte si alta ... locul unde sunt prinse sus, unu e stramb si celalat e drept. Aceeasi problema am avut-o si cu cele vechi ... Dar mai nou, merge volanul dupa drum, mai bine spus simt in volan si cea mai mica denivelare, dar asa am simtit si cu celalalte arcuri, doar cand le-am avut cele originale nu aveam problema, chiar daca unu era rupt ( o spira din el ) ... Acum daca stau pe loc si virez stanga sau dreapta se aude motorasul de la servo cum lucreaza ca si cand as vira maxim, chiar daca virez doar putin ... In schimb in mers n-am probleme merge usor volanul doar ca merge in toate directiile ... Cand stau pe loc si virez merge foarte greu.

Daca aveti sugestii, sau vre-un habar va rog sa imi spuneti ce-ar fi de facut ...

21 Nov 2010, 07:34:
Nimic, nici o parere ? huh.gif

This post has been edited by Florut07: 21 Nov 2010, 07:34

--------------------
Renault Laguna 1 1998
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
oves
post 21 Nov 2010, 12:18
Post #2

Membru autentic

parerea mea este ca ori nu ai ulei servo ori ai probleme cu pompa servo din cauza aia nu ti se invarte volanu cand stai pe loc ... ca in timpu mersului se invarte bine si la 1310 ,deci verifica nivelul uleiului iar in privinta faptului ca merge volanul in toate directiile ar trebui sa mergi la un mecanic sa se uite la masina pe elevator sa iti dea un diagnostic cu ce joaca la directie nu te costa mai mult de 30 de lei si stii sigur cei de facut mai departe

--------------------
renault megane 3 ST - BH xx xxx 2009 1.9dci 130 cp
+
Florut07
post 21 Nov 2010, 16:36
Post #3

Membru incepator

From: ARAD

Am fost la mecanic, sa uitat si era tot in regula. M-am uitat si la uleiul de la servo, e ok ... Pomapa sincer nu stiu sa vad daca e ok.
Mai ceva, volanul poate merge asa din cauza problemei care am avut-o cu arcurile ? Chiar nu stiu ce poate fi, m-am gandit sa fie de la unghiul de fuga dar nu prea cred ca din cauza lui sa faca in halul asta ....

--------------------
Renault Laguna 1 1998
+
oves
post 21 Nov 2010, 18:19
Post #4

Membru autentic

Daca ar fii unghiul de fuga ar trebui sa se vada pe cauciucuri ca-s mancate. Daca pompa servo este zgomotoasa atunci nu mai are mult de dus

--------------------
renault megane 3 ST - BH xx xxx 2009 1.9dci 130 cp
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 1st August 2025 - 15:49
Dacia