Kit ambreiaj. Help!
![]() ![]() ![]() |
Kit ambreiaj. Help!
Davidoff |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 27 July 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol 2006
Expression, 1.5dci, 60kW/82CP
- B 270 Getting older, so carpe diem ;)
|
|||
Davidoff |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 27 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu a schimbat chiar nimeni ambreiaj de dci?
![]() Se poate schimba oare doar discul, fara a schimba si placa de presiune, etc? |
--------------------
Renault
Symbol 2006
|
|
mirel-zwu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 13 June 09 ![]() |
Salut,da se poate schimba doar discul asta doar daca nu este si placa cu probleme,cat despre partea daca se potriveste kitul de distributie de la logan la clio asta ma intereseaza si pe mine.
Masina mea este pe benzina 1.4 8v daca cineva a schimbat poate ne lamureste si pe noi |
--------------------
renault
clio
2002
- BZ-03-ZWU
|
|
c0xty |
![]()
|
![]() c0xty Group: Members Posts: 211 Joined: 23 June 10 From: In carciuma! DNFD!!!! ![]() |
|
--------------------
renault
clio
2002
- B 30 AEJ Renault Clio II,1,5 dci
**[B]Cu cat un om gandeste mai putin cu atat vorbeste mai mult[/B]!** |
|
Davidoff |
![]()
|
Merci frumos c0xty. Stiam de site-ul asta, dar aia intrebam: 215 sau 220 mm.
Intre timp m-am edificat, merg ambele variante. Va voi tine la curent cu evolutia situatiei! Va fi cam crunt financiar... |
--------------------
Renault
Symbol 2006
|
|
c0xty |
![]()
|
![]() c0xty Group: Members Posts: 211 Joined: 23 June 10 From: In carciuma! DNFD!!!! ![]() |
Pai sincer, nu prea merg ambele variante!
In cazul in care ai in acest moment de 215, in momentul in care pui de 220, acesta nu prea are sa tina normal, pentruca atat placa de presiune cat si volanta se tocesc dupa 215! Deci, daca te hotarasti si schimbi tot ok, daca nu.... da jos motoru' si mergi matale frumos cu discu' in mana la magazin ![]() |
--------------------
renault
clio
2002
- B 30 AEJ Renault Clio II,1,5 dci
**[B]Cu cat un om gandeste mai putin cu atat vorbeste mai mult[/B]!** |
|
cristim5 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 127 Joined: 6 February 08 ![]() |
Salut,
Am si eu o nelamurire . Se potriveste kit-ul de ambreiaj de la logan diesel la symbol diesel? Din ce am gasit pe net ambele kit-uri au Diametru [mm] 215 mm ;Profil butuc roata 20Ś21,9-26N ;Numar dinti 26 . Singura diferenta sesizabila ar fi ca cel de logan de 68CP ar avea 4kg , iar cel de symbol 82CP ar avea 5.8kg , ambele produse de valeo. Pe pagina pe care am gasit cel de logan este 380ron iar cel de symbol 505ron. |
--------------------
renault
symbol
2006
|
|
viq2003 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 17 March 10 ![]() |
Am si eu aceeasi nedumerire...
Vreau sa cumpar un kit de ambreaj pt Megane II 1.5 dCI. Am codul de la reprezentanta 7701478779 Collection EMB215 Am gasit pe un site kit LUK care ar fi inlocuitor pt acest cod dar are diametrul de 220, insa ma pune pe ganduri terminatia de la EMB 215 nu o fi oare diametrul? Va rog un sfat, poate cineva s-a mai confruntat cu problema, se poate afla dupa cod dimensiunea? |
--------------------
Renault
Megane II
2004 Break
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 15:30 |