Cutie automata... electrica
![]() ![]() ![]() |
Cutie automata... electrica
dj_bonssay |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 399 Joined: 5 October 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
19
1993, Hatchback
|
|||
john reno |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 411 Joined: 30 December 09 From: Bucuresti ![]() |
Salut. Daca e cutiuta din poza, care arata ca un calculator, e clar ca ti-au desfacut niste legaturi. Pune-o la loc si conecteaza mufele alea pe rind, ar trebui sa-ti arate ceva. Bafta.
|
--------------------
renault19
hatchback
- PH10ZME
1993
|
|
dj_bonssay |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 399 Joined: 5 October 07 ![]() |
Primul post nu este complet pentru ca picase serverul de la Reno ... revin cu amanunte... am mai auzit din alte surse ca sunt si R19 cu display care nu au calc asta, dar in schimb au pe cablul de km un "traductor". Am facut rost de la un membru de pe forum de acest cablu. Una din intrebari ar fi ... Are cineva R19 cu cutie manuala si display in bord? M-ar interesa daca are acest calculator... sau daca stie cineva sa-mi explice cum ar trebui sa fac in asa fel incat sa pot sa folosesc facilitatea pe care o ofera displayul asta. In alta ordine de idei, mecanicosu a scos calculatorul asta pentru ca 3 din cele 5 mufe care intrau in el plecau din cutie, si doar 2 mufe au ramas pe masina. Deci ma gandesc ca degeaba am calculatorul si mufele care pleaca spre partea electrica daca nu am senzorii aia de pe cutie. Mentionez ca masina lucreaza bine fara calculatorul asta. Cine ma poate ajuta?
Imi poate spune cineva din Dyalogis, dupa codul de pe calculator exact ce este si ce face ? This post has been edited by dj_bonssay: 27 Oct 2010, 12:43 |
--------------------
Renault
19
1993, Hatchback
|
|
cosmonwo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 28 May 07 From: Pitesti ![]() |
Salut! Uite ce a gasit dialogysu'. Bafta!
Attached thumbnail(s) dialogys_code.JPG ( Size: 165.58k ) Number of downloads: 101 |
--------------------
Renault
19 RT
'93 F3N740 Megane II.2 Grandtour Dynamique 1.9 dCi FAP 2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th August 2025 - 23:42 |