Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Mici probleme accesorii interior

cmnrazvan
post 21 Oct 2010, 20:59
Post #1

Membru

Group: Members

am o laguna din 2004 echipare experience si la usita de la casetofon , se trage insa nu face click si sa ramana in pozitia inchis, cum as putea sa rezolv treaba asta?
2. geamul dreapta fata nu merge deloc, o fi macaraua sau mai poate fi si altceva?
3. senzorii care sunt pe masina cei standard numai functioneaza. cand bag in marsarier bipaie 1 sec si dupa gata numai fac nimic.

Daca stie careva cum as putea sa rezolv probleme astea, va multumesc frumos.

--------------------
Renault Laguna 2 2004 1.9 120cp
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
william
post 21 Oct 2010, 23:05
Post #2

Laguna lover

From: A r a d

Referitor la punctul 3 enumerat de tine problema e senzorul de mers inapoi (marche arriere) aflat pe cutia de viteze . Am avut si eu aceeasi problema si simptomele erau asemanatoare.

--------------------
Renault Laguna 3 Estate 1.5 dci 2012 110cp Enzo wheels
Respectul se castiga nu se impune...
+
gsalexandru
post 22 Oct 2010, 07:51
Post #3

Membru autentic

From: Romania-Suceava

Pentru geamul dreapta scoate butoanele de la sofer si refa lipiturile butoanelor de pe fata (daca tot umbli acolo le refaci pe toate). Daca nu va functiona dupa aceasta operatiune este alta problema si trebuie data fata de usa jos sa verfici starea macaralei.
Usita de la cd-player are un sistem cu click, identic cu cel de la scrumiera (daca tin minte bine). Scoate scrumiera si analizeaza cum lucreaza si apoi vezi la usita ce nu e bun

--------------------
renault laguna 2 - sv-07-xjr 2001 1.9 dci expression
Reparatii chei/carduri auto - 0742978558
+
cmnrazvan
post 22 Oct 2010, 15:32
Post #4

Membru

nu merge nici scrumiera smile.gif) , defapt nimic de ar trebui sa se lase si sa se ridice (capacele, torpedou, scriumiere,etc) nu merg, parca nu sunt "unse". am vazut la usita de la casetofon ca sunt 2 cleme jos pe laterale, insa nu inteleg mecanismu deocamdata.
Referitor la geam, nu merge nici din dreapta nici de la sofer actionat cel din dreapta . In plus ala stanga fata cand il las si vreau sa l ridic apas si tot jos se lasa smile.gif), trebuie sa insist. Contacte proaste?

--------------------
Renault Laguna 2 2004 1.9 120cp
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 18th August 2025 - 21:52
Dacia