Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Schimbare becuri Laguna II (Xenon de fabrica)

oze_112
post 21 Oct 2010, 09:02
Post #1

Membru incepator

Group: Members

De curand, m-am lovit de minunata problema de a schimba becurile la minunata mea laguna, masina are Xenon de fabrica... Acum intrebarea logica si fireasca e... Cum se schimba becurile? pentru ca, gura de vizitare prin carenaje NU am, pe sus, pe la faruri cum se schimba la orice masina normala, nu se poate, din cauza ca este exagerat de stramt locul, din cauza diferitelor cablaje prezente. Am auzit diverse ipoteze cum ca ar trebui data bara jos... Ma poate ajuta cineva cu schimbarea becurilor? sau imi poate da un tutorial? am cautat peste tot si nu am gasit.

--------------------
Renault Laguna II 2002
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
audiofilu'
post 21 Oct 2010, 13:02
Post #2

Membru autentic

http://www.reno.ro/schimbare-bec-far-page-1-t60067-s0.html
Chiar peste tot?Si mai sint...nu conteaza ca e xenon (cum am eu) sau H7/H1,abordarea e la fel de dificila.

--------------------
Renault Laguna 2.0T 2005
+
mariusa10
post 21 Oct 2010, 14:42
Post #3

Membru autentic

Nu trebuie sa dai nimic jos problema este ca nu prea ai spatiu,Eu am schimbat becurile de pozitie care se schimba la fel de greu dar vreo 3 zile am avut semne de julituri pe miini.Data viitoare cind o sa schimb imi iau minusi chirurgicale tongue.gif .

--------------------
laguna II 1,9dci 2003 privilege
“Nu aruncați gunoaiele! Din ele se fac show-uri TV”
Woody Allen
+
oze_112
post 21 Oct 2010, 15:57
Post #4

Membru incepator

QUOTE(audiofilu' @ 21 Oct 2010, 14:02)
http://www.reno.ro/schimbare-bec-far-page-1-t60067-s0.html
Chiar peste tot?Si mai sint...nu conteaza ca e xenon (cum am eu) sau H7/H1,abordarea e la fel de dificila.
*

Inca o data o spun, nu sunt obisnuit cu formatul forumului... cat despre cautat am dat foarte multe "google search uri" ... si nimic.

QUOTE(mariusa10 @ 21 Oct 2010, 15:42)
Nu trebuie sa dai nimic jos problema este ca nu prea ai spatiu,Eu am schimbat becurile de pozitie care se schimba la fel de greu dar vreo 3 zile am avut semne de julituri pe miini.Data viitoare cind o sa schimb imi iau minusi chirurgicale  tongue.gif  .
*

E misiune imposibila ma jur, o sa ma mai chinui de cateva ori, pentru ca nu am chiar cea mai mica mana din lume, sper sa reusesc sa le schimb, pentru ca am ambele becuri arse si nu mai pot folosii masina noaptea mad.gif

Oricum multumesc pt reply uri

--------------------
Renault Laguna II 2002
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 18th August 2025 - 21:52
Dacia