Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Incalzire in scaune la Clio III Exception

arlechinu
post 14 Oct 2010, 13:01
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salut,

Am o intrebare legata de instalarea de incalzire in scaune la un Clio III Exception. Nu am asa ceva din fabrica si ma bate gandul sa le instalez acum. Mai exact e vorba de modelul Waeco MSH-50.

Dupa cum bine stiti, Exception are husele din material mixt, textil si piele. Stiti cumva daca husele scaunelor sunt detasabile sau nu? A mai incercat (reusit) cineva sa instaleze incalzire in scaune aftermarket la scaunele de Exception?

Mersi anticipat!

--------------------
Renault Clio III 2007 Exception
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
DanCVA
post 14 Oct 2010, 13:48
Post #2

Membru care arde gazu'... accelerand

From: Bucuresti

Incearca incalzirea de Logan. Are acelasi fel de functionare ca originalul de la Renault si se aseaza foarte bine pe scaune, spre deosebire de kitul de la Waeco.
Nu stiu cum se desface tapiteria la scaun, dar ai putea sa cauti un pdf cu manualul de reparatii de clio 3 in care sa fie explicata modalitatea de scoatere a tapiteriei.
Daca gasesti modalitatea, te rog posteaza aici.

--------------------
Renault Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD - B 82 KVA Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V
Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
+
thesmartestdude
post 3 Nov 2010, 15:03
Post #3

Membru incepator

am instalat eu incalzire de logan .Totul e ok,se potrivesc de minune dar alta e problema....butoanele de logan de tip "cioban" nu au nici un fel de amplasament.Nu am gasit nicaieri un loc pt ele si le-am lasat sub scaun.cat despre huse,nu se scot greu,dar trebuie demontate scaunele.husele sunt prinse cu niste capse de sarma pe alocuri si cu foarte mult arici.in loc de capsele lor poti sa pui soricei din cei mai mici si nu incurca.

--------------------
Renault clio 2006 Comfort dynamique
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 3rd August 2025 - 01:15
Dacia