Incalzire in scaune la Clio III Exception
![]() ![]() ![]() |
Incalzire in scaune la Clio III Exception
arlechinu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 8 September 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio III
2007 Exception
|
|||
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.267 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Incearca incalzirea de Logan. Are acelasi fel de functionare ca originalul de la Renault si se aseaza foarte bine pe scaune, spre deosebire de kitul de la Waeco.
Nu stiu cum se desface tapiteria la scaun, dar ai putea sa cauti un pdf cu manualul de reparatii de clio 3 in care sa fie explicata modalitatea de scoatere a tapiteriei. Daca gasesti modalitatea, te rog posteaza aici. |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD
- B 82 KVA
Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
|
|
thesmartestdude |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 26 March 10 ![]() |
am instalat eu incalzire de logan .Totul e ok,se potrivesc de minune dar alta e problema....butoanele de logan de tip "cioban" nu au nici un fel de amplasament.Nu am gasit nicaieri un loc pt ele si le-am lasat sub scaun.cat despre huse,nu se scot greu,dar trebuie demontate scaunele.husele sunt prinse cu niste capse de sarma pe alocuri si cu foarte mult arici.in loc de capsele lor poti sa pui soricei din cei mai mici si nu incurca.
|
--------------------
Renault
clio
2006 Comfort dynamique
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 01:15 |