[CUMPAR] 4 jante pentru Clio, pe 15"
![]() ![]() ![]() |
[CUMPAR] 4 jante pentru Clio, pe 15"
marian-j |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
|
||
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|||
Vladd |
![]()
|
![]() Membru Banatean Group: Members Posts: 1.453 Joined: 19 May 09 From: Resita, Caras-Severin ![]() |
Banatene vezi aici: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=182969&hl= , au si marimea cauciucurilor potrivita la clio.Daca primesc o oferta buna vreau sa ma scap de ele!
|
--------------------
Dacia/Bmw
Solenza/320
Europa cu A/C si DA/ E90
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Jante de aliaj pe 15 cu cauciucuri Michelin Energy 185/60/15 la pret de 250 Euro!
Mai multe modele disponibile. Numai bine! |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Va multumesc pentru oferte dar sunt prea scumpe.
Am precizat ca vreau sa cumpar doar jante nu roti complet echipate. Am deja patru anvelope noi ce vor echipa un set de roti de iarna,deci doresc sa cumpar niste jante aflate in buna stare la un pret cat mai mic! In consecinta,rotile complete ies din discutie.Nu sunt dispus sa dau banii pe niste anvelope care nu-mi fac trebuinta. Va multumesc! This post has been edited by marian-j: 13 Oct 2010, 22:29 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
marian-j |
![]()
|
up
|
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
marian-j |
![]()
|
up
|
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th August 2025 - 17:02 |