aditivi, aditivi motorina
![]() ![]() ![]() |
aditivi, aditivi motorina
dorind66 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 5 July 09 ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2
2004 EXPRESSION
|
|||
audiofilu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.914 Joined: 4 February 09 ![]() |
Dura Lube nu e un aditiv ci un conditionator de metal.
Personal am pus in toate masinile si nu am avut nici o problema ba mai mult m-a scos dintr-o belea majora.Despre aditivii reali de motorina poti sa pui,oricum se zvoneste ca unele sortimente de benzina sint aditivate in statii devenind top premium & co. |
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.023 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Unii spun ca sunt buni aditivii si/sau conditionatorii, altii ca nu. De exemplu Renault descurajeaza utilizarea aditivilor de motor.
Unii de pe forum spun ca au pus aditivi si vor pune in continuare, iar motoarele lor merg mai bine, altii, din contra, se plang ca au nenorocit motorul. Deci, pana la urma, e o optiune personala. This post has been edited by gabizegrean: 12 Oct 2010, 13:19 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Singurul aditiv pe care il mai pun uneori e "Systempflege Diesel" ... Liqui Moly
Din cauza continutuli mai mic de sulf cica motorina euro 5 nu mai unge asa bine pe la pompa de injectie si de aia mai pun. Nu a stricat nimic ![]() Vad ca au mai scos unul care face aceeasi treaba http://www.liqui-moly.de/liquimoly/produkt.../id/e_5122.html |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th August 2025 - 15:57 |