[VAND] 2 anvelope Dunlop R15, Dunlop Winter Sport M3
![]() ![]() ![]() |
[VAND] 2 anvelope Dunlop R15, Dunlop Winter Sport M3
Sniperassault |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 234 Joined: 12 October 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
symbol
2006 fidji
|
|||
Sniperassault |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 234 Joined: 12 October 08 From: Bucuresti ![]() |
up !
|
--------------------
Renault
symbol
2006 fidji
|
|
ionutblv |
![]()
|
![]() Cel' cu mirositoarele :) Group: Members Posts: 890 Joined: 31 July 09 From: I A S I ![]() |
le dai cu 300 lei?
se poate niste poze? |
--------------------
seat leon
1m 1.4 55kw
- IASI
2002 Daca nu sunt informatii private, va rog intrebati pe topic, nu PM. Multumesc anticipat!
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
N-ar strica si-o locatie.
|
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
banderas_232003 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.615 Joined: 27 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Offtopic:
Valeu ce pret, sunt 230 lei bucata noi cele Wintersport 3D (anvelopeiarna.ro), care sunt ca model mai noi si ca performante mai bun. Ontopic: ofer 230 lei, fix cat una noua. |
--------------------
daewoo
cielo
1995 Contact 0740099906
|
|
Sniperassault |
![]()
|
Te-as ruga frumos sa nu ma mai "hartuiesti" pe toate forumurile pe unde ma prinzi , inclusiv la telefon .
Pretul unei anvelope (la cei care aduc marfa din De) este de 371 lei (atasez link ). Au uzura specifica unei perioade de 3-4000 de km cat am mers iarna trecuta. http://ssl.delti.com/cgi-bin/rshop.pl?deta...=139&sowigan=Wi Imi cer scuze daca se considera reclama ... doar ca m-am saturat de acest user care nu intelege limba romana. Am vorbit la telefon destul de clar ca nu le vand pe acesta suma ! Pentru poze lasa o adresa de mail aici sau pe privat... |
--------------------
Renault
symbol
2006 fidji
|
|
Sniperassault |
![]()
|
Up !
|
--------------------
Renault
symbol
2006 fidji
|
|
Sniperassault |
![]()
|
Anvelopele au ajuns la user-ul "clr" (un om de calitate si cu bun simt ) si s-au vandut cu un pret decent . Se poate inchide , multumesc !
This post has been edited by Sniperassault: 15 Oct 2010, 21:39 |
--------------------
Renault
symbol
2006 fidji
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th August 2025 - 16:46 |