BUF Lateral - spate, posibilitati de reparare, sugestii, recomandari
![]() ![]() ![]() |
BUF Lateral - spate, posibilitati de reparare, sugestii, recomandari
ryder2005 |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 179 Joined: 9 March 10 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II 1.9DCi - Privilege
- SV-XX-MAD
2004 3D - Don't need, Don't know, Don't care
|
|||
bad_x |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 717 Joined: 5 February 08 ![]() |
parerea mea ca este o lovitura usoara o sa ai nevoie doar de un aparat cu punte de tras tabla si putin kit si vopsea
|
--------------------
Renault
laguna 2 1.9dci privilege gri perlat 88KW/120 CP
2004
|
|
ipiq |
![]()
|
![]() The transporter Group: Members Posts: 1.924 Joined: 17 December 06 From: RO ![]() |
nu e mare lucru. daca nu ai dat si cu roata sa iti strmabi puntea sau alte necazuri, nu e bai mare.
du-te la un vopsitor calumea si cu 100 de euro rezolvi tot. se indreapta, se chituieste, se vopseste si gata. |
--------------------
ex Renault Laguna
2
1.9dci Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014 Cine nu face fata... face spate!!! |
|
ryder2005 |
![]()
|
multumesc
![]() nu, nu e strambata roata, puntea, ca am plecat usor. daca aveti vreo recomandare de tinichigiu/vopsitor, dati-mi pe PM va rog, sa nu facem reclama. |
--------------------
Renault
- SV-XX-MAD
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
|
--------------------
------
------
------
|
|
william |
![]()
|
![]() Laguna lover Group: Members Posts: 578 Joined: 7 December 08 From: A r a d ![]() |
Parerea mea e ca o sa te coste cam 300 ron/reper +vopseaua
|
--------------------
Renault
Laguna 3 Estate
1.5 dci 2012 110cp Enzo wheels Respectul se castiga nu se impune...
|
|
ipiq |
![]()
|
![]() The transporter Group: Members Posts: 1.924 Joined: 17 December 06 From: RO ![]() |
pai nu vopsesti toata piesa... faci doar retusare
cu maxim 100 de euro repari+indrepti+chituiesti+vopsesti tot Mie Frankmar S.R.L din arad mi-a retusat partea dreapta spate (aripa+bara indreptat si vopsit partial) si partea stanga fata (indreptat+retusat capota+bara si inlocuit+vopsit integral aripa stanga fata + montat far) cu 1000 in total (vopsea+manopera) asa ca la ce necaz ai tu mai mult de 100 de euro n-are cum sa te coste... |
--------------------
ex Renault Laguna
2
|
gAnY |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 274 Joined: 6 February 10 From: Paris ![]() |
mie mi-a lovit'o cineva in parcare noaptea, ceva in genu ca a ta.. usa partea dreapta fata, cea pe spate unpic zgariata.. si aripa pe spate..
In total m-a costat 300 € la ford .. sa le vopsesc si sa le remedieze.. Apropo, totu s-a facut fara factura.. |
--------------------
Renault
Laguna III 2.0 dCI 180 GT 4Control
2008 Renault Laguna II 1.9 dCI 120
|
|
ipiq |
![]()
|
scump...
|
--------------------
ex Renault Laguna
2
|
gAnY |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 274 Joined: 6 February 10 From: Paris ![]() |
de acord..dar ireprosabil..prefer sa dau un ban in plus decat sa se cunoasca..
|
--------------------
Renault
Laguna III 2.0 dCI 180 GT 4Control
2008 Renault Laguna II 1.9 dCI 120
|
|
PMG_tr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 737 Joined: 14 January 09 From: Turnu Magurele ![]() |
asa am patit si eu doar ca era pe partea dreapta, iar la aripa am avut mai putin...am dat vreo 350 de lei, acum 3 ani...350 de lei a facut, asa ca...du-te undeva unde lucreaza serios...la mine s-a gazat usa...nu mai are luciu deloc...
|
--------------------
Renault
Laguna 2 1,9 DCI 74kw
- TR-04-CWY
2003 expresion NU FURA! Guvernul uraste concurenta!
|
|
ryder2005 |
![]()
|
salutari tuturor si multumesc de opinii si sfaturi
am trimis pozele catre o buna cunostinta din Suceava, si se pare ca o voi repara acolo pana la urma. Am avut 2 tentative de intrebari in 2 service-uri din Bucuresti, dar am nimerit eu rau probabil, pt ca vroiau la o prima vedere peste 1200 - 1500 de lei (e posibil sa ma fi vazut si pe mine asa mai la 25 de ani, cu numere de SV, si probabil ca scria FRAIER DE MULS pe frunte). Va povestesc ce s-a intamplat, poate fac si poze, si mai ales, cat m-a costat! |
--------------------
Renault
- SV-XX-MAD
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th August 2025 - 21:54 |