acceleratie 1.5, probleme
![]() ![]() ![]() |
acceleratie 1.5, probleme
cipcel |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 28 September 10 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane 2
megane 2 1.5 dci 85 cp
|
|||
VyRuZ |
![]()
|
![]() Chauffeur du Renault Group: Members Posts: 1.099 Joined: 3 December 09 From: București ![]() |
Este posibil să ai o problemă cu pedala de accelerație, care conține un potențiometru liniar. Dacă s-a uzat acel potențiometru, este POSIBIL ca el să facă probleme. Pedala cu totul se poate înlocui, dacă nu mă înșel, cu una de Logan Diesel, care este evident mai ieftină decât cea de Megane, neexistând diferențe. Rog colegii mai în temă să mă corecteze dacă greșesc.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Coupe, 1.5 dCI, 63 KW,
09/2007
- B-***-**F If it ain't broke, don't fix it.
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
ambreiaj?
|
--------------------
------
------
------
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.368 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
salut si bine ai venit pe forum. In primul rand nu mai scrie cu limbaj tip iRC sau messenger pe forum
![]() Legat de problema ta, mai mult ca sigur e de la potentiometrul pedalei de acceleratie cum a zis si colegul mai sus. Verifica acel potentiometru de la pedala. |
--------------------
Renault
Megane 4 RS Trophy 300 EDC
2019 VW Tiguan R-Line 2023
Fiat 500 0.9 Twinair 2012 Renault Megane 2 1.5dci 2007 |
|
cipcel |
![]()
|
poate se gaseste vreun baiat destept care a facut asta si ma indruma si pe mine?
|
--------------------
renault
megane 2
megane 2 1.5 dci 85 cp
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Pedala de acceleratie are 2 potentiometre nu unul si care lucreaza invers, daca oricare din ele e defect, nu sunt corelate, iti apare "Check injection" in bord + Service si injectia intra in limp mode. Daca esti curios ce e in pedala aia: http://www.reno.ro/index.php?showtopic=609...dpost&p=2216609
Pedala de logan diesel este mult mai ieftina, dar din cate stiu nu se potriveste nici macar fizic, difera total prinderile. Cel mai bine e de pus tester pe masina. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
cipcel |
![]()
|
nu am nici unul din mesajele alea nu imi da nici un mesaj pur si simplu o face
asta e o sa ma duc sa o pun pe tester poate stie cineva din bucuresti un service ok sa nu ma duc la astia la reno |
--------------------
renault
megane 2
megane 2 1.5 dci 85 cp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 21:22 |