Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Cod motor

cristi_
post 28 Sep 2010, 10:22
Post #1

Membru incepator

Group: Members
From: Sibiu

Am vazut zilele trecute ca pe motor (pe tablita de aluminiu prinsa cu 2 capse) scrie F2N J 750 iar in cartea de identitate a masinii scrie la motor: F2N CN 750. De ce este diferit?

Am de gand sa schimb motorul de pe masina cu un alt motor, tot F2N J 750. O sa fie probleme la RAR la remotorizare? E problema daca pe masina e motor J si in carte CN?

Am citit pe wikipedia la Wikipedia - List of Renault engines ca acest cod motor este in formatul: XnY-zzz, unde X familie motor, n arhitectura motor, Y capacitate cilindrica (codificate) iar zzz este alfanumeric, incepe de obicei cu 7 sau A, si codifica varianta motor.

Deci literele intermediare (J sau CN in cazul meu) nu par a conta semnificativ.

Ati trecut careva prin procedura de remotorizare (experienta RAR)? Daca da, spuneti-mi si mie cum a fost.

This post has been edited by cristi_: 28 Sep 2010, 10:33

--------------------
Renault 21 GLS 1988
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
jungle_21
post 28 Sep 2010, 15:16
Post #2

Membru autentic

Group: Members
From: Mures

Din cate am auzit in ultima vreme nu cred ca se mai leaga de seria de la motor.Dar nu bag mana in foc.

--------------------
Opel/Renault Corsa Cosmo;Laguna 1 Break// Megane 1 hatch "04 1.2 16v ;"96 2.0 Rti;"96 1.6 Rti
Ex R 21,Best car ever !!! Ex Clio unu' Pocket Rocket
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 29th July 2025 - 16:21
Dacia