scârțîit suspect, uneori, la drum întins
![]() ![]() ![]() |
scârțîit suspect, uneori, la drum întins
viorel1628 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 22 August 08 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane sedan
2006 / 2.2
|
|||
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Posibila pietricica intrata la disc? Desfa si tu roata si arunca-ti un ochi pe acolo.
|
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.368 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
pot fi mai multe cauze. Ori cum a zis colegul clr, ori placutele freaca pe disc din cauza unui pistonas blocat sau care nu se retrage complet, ori rulmentul...
|
--------------------
Renault
Megane 4 RS Trophy 300 EDC
2019 VW Tiguan R-Line 2023
Fiat 500 0.9 Twinair 2012 Renault Megane 2 1.5dci 2007 |
|
emanoil87 |
![]()
|
![]() SIRBU MARCEL EMANOIL Group: Members Posts: 28 Joined: 28 September 10 From: CRAIOVA ![]() |
salut aceeasi problema am avut si eu identica chiar un scartait la roata spate stanga,am plecat din tara cu el asa,amajuns in spania si am bagat_o la revizie. de vina a fost rulmentul p kr mi lau si schimbat..miau mai zis k din cauza greutatii e vina.
|
--------------------
renault megane
sedan expresion 1.5 dci
2008 expresion
- 8222 FSJ
|
|
teodtc |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 27 May 09 ![]() |
Am avut un scartait similar unei roti de roaba, adica nu pe rotatia completa a rotii ci cu inflexiuni. Am cautat toate variantele pe roata din fata, pe roata din spate si pana la urma am ajuns la concluzia ca trebuie sa schimbam rulmentul de pe spate ca are niste zgomote cu toate ca nu erau critice ... Am schimat rulmentul si am fost tare linistit pentru o zi, ca a doua zi a reaparut zgomotul putin estompat. Am revenit la service si au ajuns la concluzia ca daca nu e la fel de suparator data voiitoare cand va trebui sa schimb rulment sau disc sa le schimb neaparat impreuna. De mentionat ca acum am discuri de frana Bosch pe spate si rulmenti Febi si se pare ca este un oarecare spatiu intre ele ca a intrat usor rulmentul si la mers se produc vibratii care se amplifica in tabla situata in spatele discului de frana. Pana la urma de la o mica uzura a rulmentului vibratia care se produce face sa vibreze nenorocita aia de tabla ... uneori.
Concluzia a fost ca dupa de am schimbat rulmentul a mai facut zgomot pana am scos-o pe autostrada si i-am dat 180 km/h si de atunci nici ca am mai auzit zgomotul. This post has been edited by teodtc: 29 Sep 2010, 16:12 |
--------------------
Reno
Megane II
2004 1,5 dCI, 100CP 134.444 Km Peugeot 206 1,4 HD (ca I-ul a cazut) 67CP, 67.777 Km
Passat B3 1992 1,8 injectie monopunct, 290.000 Km Ce-i mult strica, ce-i putin e destul. |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 13:58 |