dilema caseta de directie, caseta directie
![]() ![]() ![]() |
dilema caseta de directie, caseta directie
kamoze |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 29 June 09 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane 2
2007 1,5 dci
|
|||
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Si nu puteai sa postezi intrebarea asta in celelalte topicuri?
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Si in unul din topicurile alea scria foarte clar in ce consta reconditionarea: se rectifica axul cremaliera daca prezinta uzura/rugina si se confectioneaza bucsa de teflon dupa noua cota.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
CataT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.089 Joined: 19 April 07 From: C o n s t a n t a ![]() |
kamoze, descrie putin jocul de la roti, esti sigur ca defectul este caseta, sa nu dai banii degeaba.
This post has been edited by CataT: 27 Sep 2010, 18:15 |
--------------------
Renault
Megane 2
2007 / 1.6 16V
|
|
kamoze |
![]()
|
sunt foarte sigur ,am stat langa mecanic ,am joc si la volan tot din caseta
|
--------------------
renault
megane 2
2007 1,5 dci
|
|
necre |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 17 April 09 ![]() |
Salut, Imi poti comunica datele de contact ale mecanicului specializat pe megane? Numa bine |
--------------------
Renault
Megane II
2004
|
|
kamoze |
![]()
|
e din gl daca te intereseaza vb...
28 Sep 2010, 16:02: Sincer ,nu inteleg care e problema daca deschid un nou topic,pe bune.Nu e forum ce draq e?Nu scrie nicaieri ca nu trebuie sa deschizi topicuri si la urma urmei care e problema voastra,am citit si in alte topicuri problema mea dar nu stiam daca se merita sa reconditionez sau sa schimb caseta de directie..................... This post has been edited by kamoze: 28 Sep 2010, 16:02 |
--------------------
renault
megane 2
2007 1,5 dci
|
|
necre |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 17 April 09 ![]() |
Multzam man, dar e cam departe... nu stiu de unde am capatat defectul asta, prin care presupun ca toata lumea sta in Bucuresti.
Numa bine |
--------------------
Renault
Megane II
2004
|
|
LGZ |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 20 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic sa verifici daca jocul nu e provocat de coloana de directie,pt jocul in volan(mai ales pe verticala) mai degraba asta e.
|
--------------------
Daewoo
Leganza
2000 CDX
|
|
VyRuZ |
![]()
|
![]() Chauffeur du Renault Group: Members Posts: 1.099 Joined: 3 December 09 From: București ![]() |
QUOTE(kamoze @ 28 Sep 2010, 16:59) Sincer ,nu inteleg care e problema daca deschid un nou topic,pe bune.Nu e forum ce draq e? Scrie în Regulament că trebuie să folosești funcția Search înainte de a deschide thread nou. Doi, dacă toată lumea ar face câte un thread nou pentru fiecare întrebare pe care o are, s-ar duce dracului toată informația de pe forum. Ideea e să se păstreze în mod grupat informația, ca la search să apară totul într-un loc și să poată fi urmărite cum trebuie discuțiile pe tema respectivă. This post has been edited by VyRuZ: 28 Sep 2010, 21:12 |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Coupe, 1.5 dCI, 63 KW,
09/2007
- B-***-**F If it ain't broke, don't fix it.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 23:04 |