Accident in Turcia
![]() ![]() ![]() |
Accident in Turcia
SerbanS |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 449 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault Symbol
1.5 dci 80 cp Dynamique + clima
2006 A studia și a nu gândi este o risipă. A gândi și a nu studia este periculos.
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Nu e nici un pas, te duci la politie sa iei o hartie in romana, si dupa te duci la ce service vrei, oricum tu platesti.
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Era un caiuciuc intreg sau bucati ramase?
Cauciucurile explodate is cosmarul meu cand conduc noaptea in Turcia.... si caini imensi. Si cai care "pasc" in bezna in mijlocului soselei.....ca era sa o patesc.... This post has been edited by driverx: 25 Sep 2010, 22:46 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
SerbanS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 449 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc pentru raspunsuri .
Era intreg ( nu doar ramasite ramase pe carosabil) si impactul sa simtit destul de aiurea cu toate ca viteza nu a fost mare. Acum inteleg de ce majoritatea turcilor merg cu faza lunga. Bine totusi ca nu a fost ceva mai mare si ca am reusit sa plec cu masina de acolo. Pentru politite nu imi trebuie totusi o traducere a dovezii din Turcia ? Banuiesc ca trebuie sa merg la sectia de constatari aferenta sectorului in care am domiciliul. Corect ? Multumesc inca o data. |
--------------------
Renault Symbol
1.5 dci 80 cp Dynamique + clima
2006 A studia și a nu gândi este o risipă. A gândi și a nu studia este periculos.
|
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
Ce cosmar...eu n-am vazut nici un cauciuc explodat pe drum sau caruta,asa ca de unde cai?
|
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
- CT 99 xxx
1.6 dci Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
QUOTE(SerbanS @ 27 Sep 2010, 13:43) si tu cu ce mergeai, cu luminile de intalnire? ca daca mai erau si altii prin zona, ori il loveau ei ori il vedeai din farurile lor. poti mai bine in tara sa declari din nou accidentul, ca si cum ar fi fost aici si gata |
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
Vesnic_nemultumitu' |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 166 Joined: 5 December 07 ![]() |
Daca o pateai in tara nu era mai simplu ? Nu ca zic, dar spun: pe cine-ai pagubi daca iti amintesti ca s-a intamplat in tara, indiferent daca s-a intamplat si in Turcia ?
Pana la urma nu e pagubit nimeni, e doar o simplificare... ![]() Sigur...corectitudine...lege...precizie...de acord, dar cateodata parca e aiurea. Nimeni niciodata n-o sa poata dovedi ca daca s-a intamplat in Turcia nu s-a intamplat si-n Romania + ca oricum nefiind nimeni altcineva pagubit nici nu are cine sa-ncerce. Oricum tot tu platesti....cred ca putem sa-i zicem...reducerea birocratiei. ![]() This post has been edited by Vesnic_nemultumitu': 4 Oct 2010, 21:37 |
--------------------
Renault
Megane 1,5 dci 85 cp
2007 Lux Privilege
|
|
riderontornadoes |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 347 Joined: 9 June 05 ![]() |
si nu mai dai bani nici pe traducere/legalizare....
|
--------------------
dacia 1310
1310
- b21htf
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th August 2025 - 02:23 |