Problema Airbag Megane
![]() ![]() ![]() |
Problema Airbag Megane
InteX |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 24 September 10 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2007 Computer de bord Proiectuare Radio CD - Mp3
- IL 42 MYH
|
|||
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Airbag-ul are un calculator separat...l-ai schimbat si pe ala?
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
nonic |
![]() ![]()
|
![]() Together we can do more Group: Members Posts: 3.964 Joined: 22 May 09 From: Ploiesti ![]() |
@InteX eu iti urez bun venit pe forum dar trebuie sa iti revizuiesti mentalitatea de ROMAN
![]() Daca vrei sa tai firul sau... doar ca vrei sa vinzi masina si sa dai "TEAPA" unui cumparator de buna credinta nu te apreciez deloc si sper sa nu fie prea multe persoane de acest gen pe forum!!! Eu cred ca trebuie sa atentionezi cumparatorul ca trebuie sa rezolve preblemele masinii dar tu vrei sa le ascunzi! era sa uit "pierzi bani la vanzare"! Doamne fereste sa aiba noul proprietar un accident si sa nu functioneze airbag-ul, sunt convins ca nu te-ai gandit si la consecinte. Sper sa iti rezolvi preblema la masina!Nici macar nu ai postat la Megane II |
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5 dci
2004 Privilege Sedan
|
|
StefanJipa |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 144 Joined: 14 August 10 ![]() |
Mai mult ca sigur nu a fost inlocuit computerul cum a spus si sorin , cat timp e aprins becul in bord e clar ca este o problema si sansele sa se declanseze airbag-urile in cazul unui incident sunt egale cu zero .
|
--------------------
Renault
Megane 1.3 TCe EDC
2021
- - ex Megane Coupe 1.6 16v
ex Clio 120TCe EDC |
|
Shafu |
![]()
|
![]() SHĂFU' Group: Members Posts: 777 Joined: 19 April 07 From: Iași ![]() |
La forumul celor de la Megane 2 gasesti mai multe raspunsuri, acolo ar trebui sa intrebi nu?
|
--------------------
Renault
Megane Clasic
2001 1.6 16v
|
|
InteX |
![]()
|
ok , ma scuzati sunt nou pe aici
![]() |
--------------------
Renault
Megane
- IL 42 MYH
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Daca ti-ai reparat tot sistemul de protectie, airbaguri de toate soiurile, capsule pirotehnice, etc, martorul ala trebuie sa dispara. Cel mai bine te duci la reprezentanta si remediezi problema cu un tester. Iti dai seama ca sunt sanse ca cineva sa iti cumpere masina, sa intre un dobictoc in el si dupaia tu sa iti numeri banii in timp ce ala zace la spital?
This post has been edited by SorinCT: 25 Sep 2010, 07:50 |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
- CT-XX-LEA Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
InteX |
![]()
|
aveti dreptate ... o sa vad ce este cu pc de la airbag ... oricum va multumesc
|
--------------------
Renault
Megane
- IL 42 MYH
|
|
xjc0c0 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 830 Joined: 4 April 08 From: Brasov ![]() |
Am o si o mica dilema. As dorii sa schimb scaunele cu unele de coupe (imi par mult mai ergonomice) . Eventual poate gasesc ceva cu piele. Daca fac aceasta schimbare vor fi sanse ca airbag-urile sa nu functioneze,sau sa se aprinda vreun bec martor ?
|
--------------------
Ex: Megane I
----
----
|
|
snowdream |
![]()
|
![]() posesor de meganel Group: Members Posts: 176 Joined: 21 July 06 From: Ilfov ![]() |
Nu, eu am schimbat scaunul la sofer cu unu cu reglaj lombar si pe inaltime si e totul ok de vreo3 ani aproape. Mufele sunt identice.
|
--------------------
Renault
Megane I RTA
2000/ 1.6/8v
|
|
StefanJipa |
![]()
|
Daca tot ai adus vorba de scaunele de la coupe , unde se afla airbag-urile laterale ? Pe lateral la scaun sau pe stalp ? pentru ca am observat mai multe cablulri pe sub scaune dar nu prea ma ajutat pozitia sa imi dau seama de la ce sunt .Multumesc .
|
--------------------
Renault
Megane 1.3 TCe EDC
2021
ex Clio 120TCe EDC |
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.317 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Daca le ai ar trebuie ca pe lateralul scunului sa vezi inscriptiile cu Airbag ... daca nu sunt ... nu le ai ...
Firele de sub scaune sunt pe langa airbag-uri se de la capsele pirotehnice de la centuri.. |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
StefanJipa |
![]()
|
Da , am acele inscriptii insa nu eram sigur unde se afla , deci in cazul unui incident se schimba si scaunele ?
|
--------------------
Renault
Megane 1.3 TCe EDC
2021
ex Clio 120TCe EDC |
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.317 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Scaunul ... slabe sanse ai sa sara ambele ... cele laterale nu se declanseaza decat in caz de impact lateral ...
http://www.euroncap.com/tests/renault_megane_1999/41.aspx http://www.euroncap.com/Player.aspx?nk=b61...e3-6604e4d8513e |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 11:47 |