Brake failure
![]() ![]() ![]() |
Brake failure
Johnny |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 20 February 04 From: Pitesti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Estate 1,9 dci
2006, Trabant 601 S de Luxe 1988
|
|||
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
verifica nivelul lichidului de frana.
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
S-a mai discutat de n ori > nivel scazut lichid de frana.
Si a mea facea la fel pana am schimbat toate placutele si nivelul a revenit la maxim. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
Johnny |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 20 February 04 From: Pitesti ![]() |
m-am gandit la asta si dupa ce ies de la servici mi-am propus sa completez nivelul daca e cazul.eu stiam insa ca daca ai nivelul scazut se aprinde doar martorul de frana de mana, fara nici un mesaj.
|
--------------------
Renault
Megane Estate 1,9 dci
|
|
marius36ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 21 September 09 From: Suceava ![]() |
NIvelul nu se completeaza. Schimband placutele, prin impingerea pistonului etrier, nivelul revine la normal.
|
--------------------
Renault
Megane II 1.9 dci 88 kW
2003 Grantour
|
|
Johnny |
![]()
|
cred ca era de la nivelul lichidului de frana. am completat si ieri am facut ~100km. si nu s-a mai aprins nimic.
|
--------------------
Renault
Megane Estate 1,9 dci
|
|
horhel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 324 Joined: 24 October 08 From: Bucuresti ![]() |
bag si eu un post mic cu o intrebare:
chiar niciunul de aici de pe forum nu ridica capota macar odata pe luna sa verifice nivelele lichidelor si uleiurilor, sau seara sa isi verifice toate becurile? |
--------------------
reno
megan
doi punct doi
|
|
pavilion8373 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 242 Joined: 4 July 08 From: Bucuresti ![]() |
Nu!
|
--------------------
Una
mai
tanara
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 16:59 |