Examen auto si viza de flotant
![]() ![]() ![]() |
Examen auto si viza de flotant
St |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|||
alex.vano |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 9 February 08 From: Bucuresti, 5 ![]() |
Din ce stiu eu, esti obligat sa dai examenul in localitatea in care ai domiciliu.
Dar poate s-a schimbat ... ![]() |
--------------------
Renault
Clio
75 caluti
- numar de sarpe
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca am viza de flotant pe termen nelimitat sunt 100% sigur ca pot da in localitatea unde am viza, dar eu am pe termen limitat.
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
asta e si scopul lor, daca ar fi nelimitat ar fi domiciliu
|
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
BBC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 384 Joined: 24 May 02 From: Brasov ![]() |
Daca viza e flotant e emisa pentru minim 6 luni (inceput-sfarsit) poti da examen.
|
--------------------
VW
4 roti / 5 usi
- Bogdan
|
|
St |
![]()
|
Si permisul o sa fie emis si o sa-l ridic de la DRPCIV Bucuresti, nu?
Cand expira viza trebuie sa ma duc la DRPCIV unde am domiciliul ca sa il schimb? |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
noutatea la permisul nou e ca nu mai are domiciliul, tocmai ca sa nu schimbi permisul cand schimbi adresa. cand expira, te duci la cine l a emis. drpciv bucuresti nu prea exista din ce stiu eu, e drpciv si spcrpciv buc., ilfov, etc.
![]() |
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 00:42 |