Capac (usita) cd player, Cum pot sa il dau jos
![]() ![]() ![]() |
Capac (usita) cd player, Cum pot sa il dau jos
bluealex |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 5 October 08 From: Craiova ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 2
2002/Expression 1.8 16V
|
|||
gruita2005 |
![]()
|
![]() Membru de la Baia Mare Group: Members Posts: 1.220 Joined: 22 February 08 From: Baia Mare ![]() |
cauta cu nadejde pe forum si gasesti solutia, din pacate cutia toata se da jos numai daca desfaci toata plansa de bord, are cateva suruburi in spate. Nu trage de ea ca se rupe. Usa o dai simplu jos. Desfaci cele 2 picioruse laterale cu grija sa nu le rupi, apoi tragi de usa maxim, cu atentie si o desfaci din sistemul de tragere al ei.
Cand o montezi la loc agati cu o sarma mai tare sistemul de tragere al usii apoi montezi usa pe el, dupa aceea montezi cele 2 picioruse si gata. |
--------------------
Ford
Mondeo II
- MM 05 PMD
1997, 1.6 16V, 90CP
|
|
renodood |
![]()
|
![]() Sofer dement Group: Members Posts: 1.988 Joined: 23 November 08 From: Bucuresti ![]() |
Eu as desface-o ca sa strang imbinarile sau sa pun ceva silicon sau cauciuc, ca la denivelari de limita de exemplu trepideaza oribil.
|
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
2002 1.9 DCi 107Cp Autentique
|
|
bluealex |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 5 October 08 From: Craiova ![]() |
gruita2005, am cautat pe forum si am gasit un topic in care se vorbea tot despre demontarea bordului.. nu prea vreau sa fac asta. creadeam ca a mai incercat cineva si e o solutie mai simpla. multmuesc pentru indicatiile cum sa dau capacul jos, asta vreau de fapt. am sa incerc sa vad daca ma descurc
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2
2002/Expression 1.8 16V
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 22:50 |