Citi caluti mai am?, CP
![]() ![]() ![]() |
Citi caluti mai am?, CP
cnisav |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 143 Joined: 7 September 09 From: Baia Mare ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio Symbol
- 1,5 dci - 68 CP
2007
|
|||
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
![]() dyno test... |
--------------------
------
------
------
|
|
romeo3108ro |
![]()
|
![]() Conducator de Twingo Group: Members Posts: 1.218 Joined: 4 March 06 From: Dirty Bucharest ![]() |
test dyno o sa iti dea ca mai ai cateva martoage si niste magarusi.... nu stiu daca iese ceva si de gargauni
![]() |
--------------------
i help
if
i can Ex Dacia Berlina 1310
Opel Zafira Y20DTH Twingo 1.2 16 ventricole ex angajat renou :)) Alan 42 Multi + Ml 145 / MIO Moov 500 cu Igo 8.3 si Ioana |
|
SonyAD |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 117 Joined: 21 February 09 From: București ![]() |
În talon scrie puterea măsurată la volantă. Un dinamometru îți spune puterea la roată din care se estimează puterea la volantă (fără pierderile inerțiale și prin frecare din transmisie).
|
--------------------
Peugeot
206
2000 2.0 HDi Le lion flatulent est revenu.
Dar tot îi fuge fundul. |
|
cnisav |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 143 Joined: 7 September 09 From: Baia Mare ![]() |
Hehe, nu am probleme. Eram doar curios...Clasicele glumite ale prietenilor: daca pe talon ai 82, sigur citiva au ajuns salam, altii trag ceva caruta intr-un sat samd :-)
Anyway, multam de raspunsuri. |
--------------------
Renault
Clio Symbol
- 1,5 dci - 68 CP
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th August 2025 - 16:44 |