Problema - lumini consola-, lumina din consola ... si altele ...
![]() ![]() ![]() |
Problema - lumini consola-, lumina din consola ... si altele ...
CRyS` |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 458 Joined: 13 July 09 From: _-= IASI =-_ ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2 1.5 dCi 82 CP by [ CompletCHIP]
2004
|
|||
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
vezi ca e topic dedicat luminilor
colegul sorin ct lea schimbat pe toate ca nu ii placea culoare originala parca.... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
VyRuZ |
![]()
|
![]() Chauffeur du Renault Group: Members Posts: 1.099 Joined: 3 December 09 From: București ![]() |
Salut.
Becurile pt. climatizare sunt becuri clasice de bord de Logan, Solenza, de 1.2 W, cu filament. Se desface din clipsuri capacul de bord, cel cu ceasul și afișajul de casetofon, apoi se scot șuruburile de la rama consolei centrale după ce scoți casetofon/compartiment depozitare/capac mufă CAN, apoi se trage rama din clipsuri, apoi se scoate complet aeratorul central + panou climatizare, se separă, se desface panoul, se schimbă becuri, se aliniază butoanele, se verifică, remontează... E tevatură, ce mai. Ai un tutorial aici -> http://www.reno.ro/index.php?showtopic=87304 -> post-ul 7. |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Coupe, 1.5 dCI, 63 KW,
- B-***-**F
09/2007 If it ain't broke, don't fix it.
|
|
CRyS` |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 458 Joined: 13 July 09 From: _-= IASI =-_ ![]() |
Va multumesc mult!
In week end cand ma intorc acasa am de-a treaba ... ! Dar cum repar si portiera? Sa o deschid iarasi ca un om normal ... |
--------------------
Renault
Megane 2 1.5 dCi 82 CP by [ CompletCHIP]
2004
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Cu portiera e simpla treaba.
Scoti cele 3 suruburi pentru capitonaj: 2 se afla pe maner si ai acces dupa ce scoti capacul iar al 3-lea in spatele unui capacel mic de la clanta. Apoi scoti buzunarul rasucind si trangand afara cele 2 suruburi de plastic de pe lateral. Cu o surubelnita dreapta sau o unealta speciala scoti capitonajul din cleme si il dai afara. Apoi ai acces la clanta respectiva, pe interior unde sunt mai multe posibilitati: - a iesit cablul din soclul respectiv - s-a rupt ceva in mecanismul cu parghii Vezi ca exista si tutorial cu poze pentru demontarea fetei de portiera, cred ca explica mai bine acolo. |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
- CT-XX-LEA
2012 Privilege 1.5 dCI Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
cosmin_69 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.334 Joined: 16 February 10 From: Curtea de Arges ![]() |
Vreau sa stiu si eu daca este lumina si la bricheta ca eu nu o vad ?
Este ? ![]() Daca este , cum se schimba becul sau ledul ? |
--------------------
renault
Megane IV
2018 renault sedan IV ex. renault megane II si nou in renault megane sedan IV gris titan
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Scoti bricheta si schimbi becul...simplu.
http://www.reno.ro/Cum-se-schimba-becul-la...ta-t210732.html @+ |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 22:31 |