Zgomot roata fata, Scartait roata fata
![]() ![]() ![]() |
Zgomot roata fata, Scartait roata fata
CristyXXL |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 29 December 09 From: Resita ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Estate 1.6 16V 112cp
Kadjar 1.5 110cp
|
|||
VyRuZ |
![]()
|
![]() Chauffeur du Renault Group: Members Posts: 1.099 Joined: 3 December 09 From: București ![]() |
Sunt șanse mari să ai murdărie pe pistonul etrierului, murdărie care previne pistonul să revină la normal, drept urmare acesta menține plăcuțele de frână în contact cu discul, lucru care generează acel zgomot deranjant despre care vorbești. Se rezolvă prin demontarea etrierului și curățarea lui.
![]() Mai sunt șanse să ai o pietricică între plăcuță și disc, sau chiar murdărie masivă, dar... mai mici. |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Coupe, 1.5 dCI, 63 KW,
09/2007
- B-***-**F If it ain't broke, don't fix it.
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.368 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
Problema am avut-o si eu la roata dreapta fata, scartaia cand plecam de pe loc de la semafor dupa franare si nu scartaia mereu, ci numai la o rotatie completa a rotii. Dupa ce am schimbat placutele de frana si am curatat sistemul etrier, piston, disc, problema a disparut.
|
--------------------
Renault
Megane 4 RS Trophy 300 EDC
2019 VW Tiguan R-Line 2023
Fiat 500 0.9 Twinair 2012 Renault Megane 2 1.5dci 2007 |
|
ritter |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.169 Joined: 17 February 10 ![]() |
La mine scartaie destul de urat la franare, dar DOAR cand merg cu spatele. Ce poate fi ?
|
--------------------
Fost Renault
Megane 2.2 Bicorp 1.6 16V
2007 Sport Dynamique
|
|
CristyXXL |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 29 December 09 From: Resita ![]() |
Si se da jos greu, k nu prea am bani de service?
|
--------------------
Renault
Kadjar 1.5 110cp
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Nu e deloc greu. Treci pe la rubrica tutoriale si ai sa vezi ca e foarte simplu sa schimbi placute si sa cureti zona.
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
- CT-XX-LEA Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
mimo |
![]()
|
![]() eBroky Group: Members Posts: 205 Joined: 5 October 08 From: Bucuresti ![]() |
Mai exista posibilitatea sa se fi oprit vreo pietricica la etrier. Eu am patit.
|
--------------------
Renault
Renault Kadjar / 2019 / 1.3 tce / 140 cp
Megane Estate II.2 / 2006 / 1.5 dci /
- B-100-PYC
|
|
CristyXXL |
![]() ![]()
|
Azi am curatat, a incetat scartaitul,acum sper sa si tine...Multam de sfaturi!
25 Aug 2010, 21:02: M-am bucurat prea repede, in aceasta seara a observat k mai scartaie putin, la viteza mica si cand luam curba, placutele sunt schimbate acum aprox 10.000km, discul era curat, nu prezenta canale "sapate" de pietricele...ce sa mai zic, sper sa nu mai faca asa de urat k pana acum.... This post has been edited by CristyXXL: 25 Aug 2010, 21:02 |
--------------------
Renault
Kadjar 1.5 110cp
|
|
reno_meg |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 28 August 08 ![]() |
stai linistit...scartaitul o sa reapara..si mie mi se intampla inclusiv acum...am scartaitul asta de vreo 2 ani ...apare dispare iar apare.
Si eu am curatat tot sistemul de la franare si nu a mai facut 2-3 luni dar dupa aceea a reaparut. Eu, unul, nu stiu ce sa mai fac sa dispara...probabil sa vand masina |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 18:01 |