[CUMPAR]caut accumulatori auto (donatie)
![]() ![]() ![]() |
[CUMPAR]caut accumulatori auto (donatie)
gsalexandru |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.417 Joined: 8 November 09 From: Romania-Suceava ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna 2
- sv-07-xjr
2001 1.9 dci expression Reparatii chei/carduri auto - 0742978558
|
|||
megane_brotac |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 579 Joined: 21 February 08 ![]() |
buni cei cu plumb , merge la remat .
|
--------------------
renault
megane
2007 / 2.2 nu te pune cu prostu ca are mintea odihnita .
|
|
gsalexandru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.417 Joined: 8 November 09 From: Romania-Suceava ![]() |
vreau sa alimentez un motor de c.c. care ulterior va inlocui un motor cu ardere interna de pe un autoturism. dupa ce totul va fi functional voi cumpara si acumulatori noi
|
--------------------
renault
laguna 2
- sv-07-xjr
|
|
gsalexandru |
![]()
|
valabil
|
--------------------
renault
laguna 2
- sv-07-xjr
|
|
gsalexandru |
![]()
|
valabil. nu ma ajuta nimeni?
|
--------------------
renault
laguna 2
- sv-07-xjr
|
|
betamax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.343 Joined: 11 September 08 From: din lumea asta, prost făcută.. ![]() |
Nu vreau sa te descurajez ci doar sa te aduc cu picioarele pe pamant. Ai idee cat costa transportul unui astfel de obiect de aici ( Pitesti, de exemplu ) pana la Suceava ? Presupunand ca ti-as oferi gratuit un acumulator, speri sa platesc tot eu transportul ? Posta Romana nu transporta asa ceva, deci musai prin curier.
Pe de alta parte, n-ai ce sa faci cu acumulatori "morti", p-aia nu ii mai invie nimeni (schimbarea electrolitului e o solutie imaginara), iti trebuie ceva cat de cat bun. Iar boierii care-si schimba bateria doar pentru ca li se pare ca nu mai merge bine nu prea sunt pe forumul asta. Singura ta solutie e cea sugerata de brotac, meri la un remat la tine in oras, dar si asa trebuie sa ai noroc ca sa gasesti 9 acumulatori identici (ma refer la capacitatea lor, Ah adica). Bafta, oricum, dar cercetarea are costuri. |
--------------------
renault
Scenic Rx4
2000, 1.998 l, 16 V, 102 kW "... imi place sa lucrez cu intelectuali, astia pricepe repede."
"Ori traim cu totii, ori va ia dracu' !" |
|
gsalexandru |
![]()
|
din acest motiv am si scris in primul post ca este valabil doar pentru suceava, din cauza transportului. eu oricum am luat toate variantele in calcul si strang cate una de unde pot. de la remat una, de aici una, mai una de la un prieten si incetul cu incetul iese ceva.
|
--------------------
renault
laguna 2
- sv-07-xjr
|
|
dachriss |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 20 February 08 ![]() |
bafta la treaba cu acumulatorii ! sunt curios... pe ce masina vrei sa ii pui ? ce motor vei alimenta? controller ceva ??? putem vorbi mai multe ?
|
--------------------
dacia
Solenza
2004
|
|
gsalexandru |
![]()
|
QUOTE(dachriss @ 18 Aug 2010, 18:38) bafta la treaba cu acumulatorii ! sunt curios... pe ce masina vrei sa ii pui ? ce motor vei alimenta? controller ceva ??? putem vorbi mai multe ? masina inca nu este dar asta nu e o problema. oricum va fi una usoara. un smart fortwo sau un matiz. motor de c.c. 8Kw alimentare la 110v. controller cred ca voi face eu unul cu ajutorul a niste profesori de la facultate. anul acesta este primul meu an de master si deja cunosc bine profesorii. restul sunt detalii. in toamna vreau sa ma apuc |
--------------------
renault
laguna 2
- sv-07-xjr
|
|
dachriss |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 20 February 08 ![]() |
bafta!! chiar sunt curios de rezultate!!
|
--------------------
dacia
Solenza
2004
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th August 2025 - 22:23 |