Pret aeroterma
![]() ![]() ![]() |
Pret aeroterma
adi.stancu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 8 July 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
MEGANE 2 SEDAN
2007 priviledge
|
|||
danut81 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.499 Joined: 2 March 08 From: Iasi ![]() |
Eu am reparat motorasul de la aeroterma.Am avut acelasi zgomot de frunzulita vreo cateva zile,a urmat reducerea turatiei de functionare si a culminat cu blocarea motorasului si a ajuns in situatia in care a iesit fum din bord din cauza lui.E deosebit de migaloasa scoaterea lui de pe masina.Trebuie date pedala de frana,ambreiaj si acceleratie jos.Se scot mufele motorasului,se invarte in sens invers acelor de ceasornic si se apasa clema.Acum se trage de el si cu rabdare iese.Partea dificila acum urmeaza cand trebuie sa-i gasesti pozitia ca sa il dai afara pe langa tija de frana.La mine se topise carbunii in suporti.Am schimbat carbunii cu unii de electromotor,care sa reziste la amperaj,dupa ce i-am polizat sa intre perfect in locasul lor.Daca vrei sa te apuci de treaba nu ezita sa intrebi,eventual iti dau nr meu de tel sa iti dau cateva detalii.Noua e cam 9 mil aeroterma,asa am gasit eu .
This post has been edited by danut81: 12 Aug 2010, 10:45 |
--------------------
Renault
Megane 2 2005
Lux Privillege
- vs.01.smb
|
|
dumitrescuandrei |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 619 Joined: 16 December 08 From: Curtea de Arges ![]() |
du`te si intreaba pe la reprezentante renault.la service ar trebui sa aibe electricieni.eu am schimbat`o si m`a costat 250 de lei.
|
--------------------
Renault Fan
.
. Muuulte Renouri/Dacii
|
|
adi.stancu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 8 July 08 From: Bucuresti ![]() |
Salut,
Am "reusit" sa desfac plasticul din fata parbrizului cat sa am access la gura de aerisire. O sa pun o plasa de tantari de aluminiu. Am bagat pe acolo aer compresat dar fara nici un efect. Deci trebe data jos aeroterma. Am gasit ceva doc de service in engleza dar inca nu m-am dumirit cum arata aeroterma aia si cum sa o scot. A mai facut cineva operatiunea asta? Merci |
--------------------
RENAULT
MEGANE 2 SEDAN
2007 priviledge
|
|
adi.stancu |
![]()
|
Saltare,
Am reusit in sfarsit sa scap de greieras fara sa dau jos bordul. Am desfacut numai o parte din masca de plastic de sub stergatoare si am observat greierul: o frunzulita care parca era lipita de ventilator. Solutia: am invartit in sens invers ventilatorul si gata. Am pus si o plasa de sarma si sper pe viitor sa nu mai am surprize de genul asta. Numai bine |
--------------------
RENAULT
MEGANE 2 SEDAN
2007 priviledge
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 12:19 |