amenda
![]() ![]() ![]() |
amenda
arg_solenza |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 323 Joined: 8 April 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio
2017 Intens
|
|||
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu. Trebuia sa il duci singur, si cel mai probabil te alegeai si cu o amenda ca nu ai actele la tine
![]() |
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
Ianuarie 2008 / LMSE
- B-81-LXV iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
arg_solenza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 323 Joined: 8 April 06 From: bucuresti ![]() |
si mai am o intrebare .politaiu mi-a zis ca mi l-a suspendat o luna dar de unde stiu eu ca nu m-a mintit ca nu scrie nimic nici pe procesul verbal nici pe dovada??
|
--------------------
Renault
Clio
2017 Intens
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
cum nu scrie nimic? baga o poza
|
--------------------
------
------
------
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Pai pe PV ai un articol de lege, ala cu trecutul pe rosu. Daca te uiti acolo, trebuie sa scrie cat esti pieton.
Din cate imi aduc aminte eu, trebuie sa scrie si pe PV totusi ca ai permisul suspendat 30 de zile... |
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
Ianuarie 2008 / LMSE
- B-81-LXV iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Sigur a gresit politistul, trebuia sa ti-l anuleze.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Articolul e cumva 100(3)(d) ?
Ca acolo scrie fix ce zici tu (30 zile pieton) Eu as citi cu mare atentie si art. 106. Le gasesti aici: http://www.legislatia-rutiera.ro/ordonanta-de-urgenta/ |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
QUOTE(arg_solenza @ 5 Aug 2010, 14:27) si mai am o intrebare .politaiu mi-a zis ca mi l-a suspendat o luna dar de unde stiu eu ca nu m-a mintit ca nu scrie nimic nici pe procesul verbal nici pe dovada?? oug 195 Art. 100 (3) Constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda prevazuta in clasa a II-a de sanctiuni si cu aplicarea sanctiunii contraventionale complementare a suspendarii exercitarii dreptului de a conduce pentru o perioada de 30 de zile savarsirea de catre conducatorul de autovehicul sau tramvai a urmatoarelor fapte: ... d) nerespectarea semnificatiei culorii rosii a semaforului; ... Art. 98 (1) Amenzile contraventionale se stabilesc in cuantumul determinat de valoarea numarului punctelor-amenda aplicate. (2) Un punct-amenda reprezinta valoric 10% din salariul minim brut pe economie, stabilit prin hotarare a Guvernului. (3) Contraventiilor prevazute in prezenta ordonanta de urgenta li se stabilesc clase de sanctiuni carora le corespunde un numar de puncte-amenda, in functie de gravitatea faptelor si de pericolul social pe care acestea il prezinta. (4) Clasele de sanctiuni sunt urmatoarele: ... ![]() ... This post has been edited by george_scala_2004: 5 Aug 2010, 14:19 |
--------------------
...
...
...
|
|
arg_solenza |
![]()
|
aham acum ma uit si este cum a zis danyy ""100(3)d".dar trebuie sa dau examen neaparat?? am vorbit cu fostul meu instructor care acum preda legislatie si a zis ca dar daca mi-l lua pt 2 sau 3 luni atunci trebuie sa dau examen..oricum va multumesc mult de tot pentru lamuriri .
<span class='edit'>5 Aug 2010, 17:54:</span> http://www.brigadarutiera.ro/index.php/int...bligatoriu.html in legatura cu testul... This post has been edited by arg_solenza: 5 Aug 2010, 18:57 |
--------------------
Renault
Clio
2017 Intens
|
|
MirceaVio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 15 October 08 From: Oradea ![]() |
Pai examenul il dadeai daca iti lua permisul pe 3 luni si vroiai sa-l iei intr-o luna. Mai repede de-o luna acuma nu-l iei, asa ca nu-si are rost examenul.
|
--------------------
Renault
Megane 1.6e Classic/Megane 2.2 1.6, 16v Dynamique
- 1998 / 2007
|
|
DannyY |
![]()
|
I-am mai auzit si pe altii spunand ca nu trebuie dat testul. Eu nu vad nicaieri in lege ca daca perioada e de 30 de zile esti scutit.
Parerea mea e ca perioada de suspendare are legatura doar cu cererea de reducere la 30 de zile. Am vazut ca in lege scrie ca nepromovarea testului duce la prelungirea perioadei. Chiar sunt curios daca iti iei permisul dupa 30 de zile fara test. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
arg_solenza |
![]()
|
Conform art. 106 al. 1 din R.A.O.U.G. 195/2002 republicat, până la expirarea perioadei de suspendare a exercitării dreptului de a conduce, conducătorul de autovehicul și tramvai trebuie să se prezinte la serviciul poliției rutiere care îl are în evidență, pentru verificarea cunoașterii regulilor de circulație, după cum urmează:
a) când permisul de conducere i-a fost reținut pentru conducerea sub influență băuturilor alcoolice sau pentru nerespectarea regulilor privind prioritatea de trecere, depășirea sau trecerea la culoarea roșie a semaforului, dacă prin aceasta s-a produs un accident de circulație din care a rezultat avarierea unui vehicul sau alte pagube materiale; ![]() c) când a solicitat reducerea perioadei de suspendare a exercitării dreptului de a conduce, conform art. 104 asta e de pe siteul politiei rutiere |
--------------------
Renault
Clio
2017 Intens
|
|
DannyY |
![]()
|
Ai dreptate, dar nu e in R.A.O.U.G.195/2002 republicat, ci in O.U.G.
Cu ocazia asta mi-am facut si eu o (noua) actualizare... |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
arg_solenza |
![]()
|
salut sa va zic , azi am gasit pe usa apartamentului un avis postal care avea ca expeditor politia rutiera cara ma pune sa ma prezint in termen de 10 zile pe STRADA MUNTII TATRA NR,9 SECTOR1....are cineva idee ce este acolo ??ca deja sunt panicat...
|
--------------------
Renault
Clio
2017 Intens
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
salut,
sincer nu stiu ce este. dar daca vrei miine trec pe acolo - e aproape de serviciul meu. |
--------------------
...
...
...
|
|
arg_solenza |
![]()
|
salut mersi mult pentru intententie dar am gasit ....este oficiul unei firme de servicii postale....dar aveti idee ,mai vine vreo instiintare sau ceva dupa ce ti-au luat permisul??
|
--------------------
Renault
Clio
2017 Intens
|
|
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
|
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
QUOTE(arg_solenza @ 10 Aug 2010, 21:56) salut mersi mult pentru intententie dar am gasit ....este oficiul unei firme de servicii postale....dar aveti idee ,mai vine vreo instiintare sau ceva dupa ce ti-au luat permisul?? cu placere, daca asa este inseamna ca politia ti-a timis vreun colet, firma nu te-a gasit acasa sa-ti inmineze cadoul si te invita la sediul lor sa-l ridici ![]() This post has been edited by george_scala_2004: 10 Aug 2010, 21:14 |
--------------------
...
...
...
|
|
arg_solenza |
![]()
|
eee nu cred desi ii stiu in stare... v-am zis acolo e oficiul firmei total post... io nu stiu de ce naiba nu mai trimit prin posta romana? o
<span class='edit'>10 Aug 2010, 22:03:</span> scrie ca e corespondenta deci s-ar putea sa fie plic si ce ar putea sa imi trimita politia cadou pentru primul rateu pe care l-am dat? ![]() This post has been edited by arg_solenza: 10 Aug 2010, 21:04 |
--------------------
Renault
Clio
2017 Intens
|
|
ENERGY |
![]()
|
![]() Membru Clona Group: Members Posts: 27 Joined: 4 August 10 ![]() |
dupa ce iti ia permisul trebuie sa vina acasa un plic in care esti instiintat ca ai permisul suspendat, ca daca esti prins conducand incalci art xxx si e caz penal. in mod normal e un plic simplu pe care il aduce postasul.
|
--------------------
D
1300
1900
|
|
arg_solenza |
![]()
|
va multumesc tuturor pt infirmatii.este cum a zis energy dar chestia e ca mi-a zis tipu de la total post ca MAI ar fi semnat cu ei contract si tot ce vine de la politie ar veni prin ei...acum nu stiu..
|
--------------------
Renault
Clio
2017 Intens
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 17:30 |