Laguna... Renault Laguna, dCi de 1.9
![]() ![]() |
Laguna... Renault Laguna, dCi de 1.9
StefanT |
![]()
|
||
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|||
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Mereu mi-a placut Laguna II. Sa o stapanesti sanatos!! Sunt invidios pe tine
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
S-o stapanesti sanatos!
Dar titlul e neinspirat, serios vorbind. Si ce motorizare e mai exact? |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Iulikk, mersi frumos. Si mie mi-a placut, insa acum 1,5 ani cand mi-am luat Megane-ul, nu dispuneam de fondurile care imi trebuiau la vremea respectiva, plus ca atunci ar fi fost o masina cu intretinere prea scumpa, pentru ca nu prea se compara cu Megane-ul, care este o masina fff ieftin de intretinut, exact ca un Logan doar ca mai fiabila
![]() Drumuri bune |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
titlul îl baga în boala pe argon, schimba-l.
în rest, frumoasa masina, s-o calaresti cu placere ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
StefanT |
![]()
|
Merced, apreciez sinceritatea, insa ramane asa
![]() Este 1,9 dCi, 120 de cai, de pe varianta Dynamique. Mentionez ca inca mai invat despre aceasta masina, nu stiu daca am raspuns complet la intrebare. As fi curios cam ce cuplu are, ca pe mine unul in treapta 3 pana la 3500 m-a surpins de fiecare data ![]() P.S.: ma topesc cand aud suieratul pe la 2000 si ceva ![]() Edit: Markos, m-am gandit ca o sa incite titlul, trebuie sa recunosc. Eu unul cu siguranta as fi dat click pe link ![]() This post has been edited by StefanT: 2 Aug 2010, 22:52 |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Eu unul am crezut ca ai dat Megane-ul din considerente financiare si ti-ai luat altceva mai ieftin. D-aia zic ca e cam neinspirat.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Daa... trebuia titlul "Limuzina mea de 1200 de euro diferenta"
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
StefanT |
![]()
|
Aaah, da se poate interpreta. Insa pentru edificare, click pe link
![]() Am uitat sa precizez anul... 2003 refuzata la export ![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
canadiana, clar.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
StefanT |
![]()
|
Am tot primit sfaturi sa scap de jantele pe 17 si talon de 45, insa imi plac la nebunie! Pareri?
|
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ai oprit ca curu!
In rest, numai de bine, s-o calaresti sanatos! |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
StefanT |
![]()
|
Era spatiu suficient, altfel nu opream. Plus ca ma luase somnul si a fost un moment in care am constientizat ca trebuie sa iau pauza deoarece drumul a fost facut in decursul a zilei de duminica seara-noaptea spre luni dimineata cu 2 pauze a cate 2 ore si cam atat.
|
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Poate as fi de acord cu tine, dar am in minte situatia de sambata dimineata cand am facut Buc-Drobeta-Buc si la intoarcere un frumos cu un Duster a facut ca tine, fix sa pozeze mandretea pe serpentinele dinainte de Drobeta. S-a nimerit sa fiu eu fraierul care a trecut printre el si tirul care depasea fara sa aiba loc pe banda lui. Carne cat cuprinde. Lui si celor ca el... No offence!
|
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
La cat mai multe pene, accidente, incendii...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
StefanT |
![]()
|
Altis, none taken dar vreau sa intelegi mai bine cum e decorul. Cum te uiti la poza cu pricina, adica prima, o sa vezi ca sunt semne de curba deosebit de periculoasa, deoarece este curba in U si se coboara cam de la 2 metri deasupra masinii, deci nimeni nu are ce cauta sa depaseasca acolo cu atat mai mult ca poti observa ca in 50 metri urma alta curba in U. Deci este exclus ca cineva sa fi depasit pe acolo sau sa fie stanjenit intr-un vreun fel.
De jantele pe 17 ce zici? Le pastrez sau nu? Spor 2 Aug 2010, 23:14: Vizavi, spor la dat burtica jos ![]() This post has been edited by StefanT: 2 Aug 2010, 23:14 |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
|
|
Altis |
![]()
|
In poza 4, situatia se vede clar. Cei care urca, au doua benzi, exact ca in cazul meu. Ala cu tirul nu a incaput pe cele 2 benzi impreuna cu Raba plina cu lemne... de aici a inceput Cristim, Aldis, Medeus, Gourmet, etc!
Pastreaza-le, dar verifica planetarele mai des! |
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
StefanT |
![]()
|
OK, am inteles postura in care te-ai aflat.
Legat de cuplu, are cineva vreo informatie? Cat rasfoiesc eu forumul.... |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
|
|
Markos |
![]()
|
cuplul e bunicel.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
bunbun multi km fara numar. da ce numar sexy ai eplina braila de UBY
![]() ce e aparatu din bord cu a b c This post has been edited by C@talin: 3 Aug 2010, 01:00 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
StefanT |
![]()
|
UBY e numarul preferential al fostului proprietar, pe care il va pastra. Va primi un numar mai special, surpriza
![]() Aparatul ala e un controller de la o imitatie de strobo, care apartine tot fostului proprietar. Cand am putin timp o sa ma uit ce si cum, sa o dau jos ca nu imi foloseste. ![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
|
|
ipiq |
![]()
|
![]() The transporter Group: Members Posts: 1.924 Joined: 17 December 06 From: RO ![]() |
cuplu 270 Nm, intr-adevar intr-a 3-a trage super bine.
Sa ai parte de ea!!! ...si singurul lucru de care sa nu-ti faci probleme e consumul. ![]() In rest ai grija la: buton avarii, bucsi spate, macarale geamuri, cititor card, EGR, turbo, TRS, senzor supralimentare, si inca vreo 200 de piese care se defecteaza in 80% din cazuri ![]() Scapa de jantele de 17 ca iti faci praf directia rapid! ![]() serios acum, BAFTA (o sa ai nevoie) ![]() ![]() |
--------------------
ex Renault Laguna
2
1.9dci Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014 Cine nu face fata... face spate!!! |
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
i-ai stricat toata bucuria
![]() |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
StefanT |
![]()
|
ipiq, mersi de info. Iti dai seama ca am rasfoit dinainte
![]() Ce sa zic, Doamne ajuta, stiam ca nu e asa simpla si fiabila ca Megane 1. Oricum se va vedea in acest jurnal de bord, unde voi semnala eventualele defectiuni. Numai bine! |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(StefanT @ 3 Aug 2010, 02:32) oricum, acum masina are 171.000 km si se prezinta foarte foarte bine. e normal. înca 29.000 si iese din rodaj. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
e bun titlul, cu mentiunea ca 1200 de euro e mintenas reparatia la dci-ul ala nerulat. Clima bizonica cred ca e preferata ta.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.355 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
ACrii struguri iar argoane? F9Q asta e cam cel mai bun motor de la renault, injectie Bosch, vede lejer 250 000 km. Daca nu-i pica directia sau amortizoarele e o masina buna.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
einstein, m-ai convins ce frustrat esti. Pentru ca esti cu aceasi expresie in gura, ti se potriveste perfect ! O sa iti spun de acum Eugen struguri acrii. Nu e vorba de nici o ciuda, titlul in schimb face tot topicul sa stea in umbra mea, poate ar trebui altul?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 01:07 |