probleme sunet windows 7, nu se aude bassul
![]() ![]() ![]() |
probleme sunet windows 7, nu se aude bassul
mmgmarius |
![]() ![]()
|
||
![]() Invisible to everyone Group: Members Posts: 418 Joined: 21 December 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol Music 1.4 8V
dec 2007 Numai cei ce ies din tipar intra in istorie.
|
|||
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
vestita problema la sunet
![]() A scos SB un driver special sa remedieze aceasta problema. Maine daca nu e prea tarziu o sa-l caut sa iti dau link cu el. Daca pana maine nu ai rabdare, incearca sa asculti muzica cu JetAudio care are un audio fill si iti foloseste toate boxele depe 5.1. In rest, filmele cu sunet 5.1 ti se vor auzi exact cum trebuie. |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.549 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Am un coleg la munca cu exact aceeasi problema.
Pe XP merge ca uns sunetul, pe win 7 fara bass si nici 5.1 ci 3.1. Problema pare a fi din driverul placii audio. Ori ai lasat 7-le sa-si faca de cap si a pus el ce driver a vrut, ori ai pus driverul de XP, pe care 7-le chiar daca il "inghite" nu inseamna ca si stie sa-l "mestece". Incearca sa faci rost de un driver "genuine" pt. win7, uita-te pe forumuri, uita-te pe site-ul producatorului... |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
mmgmarius |
![]()
|
![]() Invisible to everyone Group: Members Posts: 418 Joined: 21 December 07 ![]() |
QUOTE(DrK @ 2 Aug 2010, 20:28) vestita problema la sunet ![]() A scos SB un driver special sa remedieze aceasta problema. Maine daca nu e prea tarziu o sa-l caut sa iti dau link cu el. Daca pana maine nu ai rabdare, incearca sa asculti muzica cu JetAudio care are un audio fill si iti foloseste toate boxele depe 5.1. In rest, filmele cu sunet 5.1 ti se vor auzi exact cum trebuie. ok, voi astepta driverul. ms mult. |
--------------------
Renault
Symbol Music 1.4 8V
|
|
dggy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 24 August 07 ![]() |
Incearca cu SRS Audio Sandbox.
|
--------------------
Renault
Megane
2006 Privilege 1.9dci
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
cauta pt download asta: SB24_PCDRV_LB_1_04_0090.exe
|
--------------------
Sedan
Negru
|
mmgmarius |
![]()
|
salut, am instalat driverul si tot asa se aude... (am impresia ca si eu tot pe asta il aveam instalat). M-am uitat si la setari si tot nimic... cu jetaudio se aude insa 5.1
|
--------------------
Renault
Symbol Music 1.4 8V
|
|
DrK |
![]()
|
Eh, macar atat. PRoblema a inceput de la placile video realtek hd care nu se auzeau.
Oricum filmele cu 5.1 se aud fix cum trebuie sa se auda. |
--------------------
Sedan
Negru
|
mmgmarius |
![]()
|
QUOTE(DrK @ 4 Aug 2010, 09:32) Eh, macar atat. PRoblema a inceput de la placile video realtek hd care nu se auzeau. Oricum filmele cu 5.1 se aud fix cum trebuie sa se auda. Ideea e ca am si un tuner tv si daca il deschid nu se aude cum trebuie... ca de ascultat muzica ascult cu asta cu toate ca imi placea mai mult winamp. |
--------------------
Renault
Symbol Music 1.4 8V
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 14:44 |