helllppp partea elecrica, geam partea dreapta sofer nu reactioneaza
![]() ![]() ![]() |
helllppp partea elecrica, geam partea dreapta sofer nu reactioneaza
pastilat |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 12 May 10 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
renault megane 2
hatchback
- B xx MTM
2003 1.5Dci 86 cp
|
|||
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Pai descrie mai pe larg ce s-a intamplat, ti s-au ars multe sigurante, tot panoul, instalatia?
Macaralele iti functioneaza cum trebuie sau nu mai au contact din cauza oxidarii sau a unor supraincalziri la mufe? |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
- CT-XX-LEA
2012 Privilege 1.5 dCI Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
pastilat |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 12 May 10 From: Bucuresti ![]() |
panoul este ok totul merge perfect in afara de macara... care nu mai face nimik nici un baz nimica si cele 2 relee sunt calde.. pot zice foarte calde... am si un contact imperfect la geam sofer... adik cand pun siguranta aia parca nu o tine nimik acolo... si inca ceva.... cand scot siguranta de pe partea dreapta fata tot functioneaza pt ca a ramas generalu...mi-se pare anormal.. :|
This post has been edited by pastilat: 23 Jul 2010, 21:29 |
--------------------
renault megane 2
hatchback
- B xx MTM
2003 1.5Dci 86 cp
|
|
romeo3108ro |
![]()
|
![]() Conducator de Twingo Group: Members Posts: 1.218 Joined: 4 March 06 From: Dirty Bucharest ![]() |
macara cu impuls sa fara? cate geamuri electrice are masina 2 sau 4?
de unde esti? |
--------------------
i help
if
i can Ex Dacia Berlina 1310
Opel Zafira Y20DTH Twingo 1.2 16 ventricole ex angajat renou :)) Alan 42 Multi + Ml 145 / MIO Moov 500 cu Igo 8.3 si Ioana |
|
pastilat |
![]()
|
2 geamuri electrice... buc..
fara implus electric(adik tin mana pe el ca sa coboare cat vreau) Vreau sa zic ca astazi m-am pus sa demontez masca sa vad ce are... am dat masca jos... am scos mufa aia care era in motoras sa vad daca intra curent , intra curent... motorasu e ok... peste juma' de ora de umblat pe acolo dau sa apas pe buton sa vad daca coboara si ridica geamu.. si totul a fost ok.. pt 2 minute.. cand am pus mana pe motorasu ala... era ffff cald :| nush ce sa zic.. |
--------------------
renault megane 2
hatchback
- B xx MTM
2003 1.5Dci 86 cp
|
|
mafia_ooops |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 591 Joined: 23 September 07 ![]() |
Salut "pastilat" am primit email tau, nu vreau sa te iau tare ca vad ca esti nou pe forum. Ai deschis un nou topic desi mai este unu tot pe aceeasi tema.
Daca nu l-ai gasit ti-l dau eu http://www.reno.ro/index.php?showtopic=122428&hl= , iar la postul 17 e problema mea si cum am rezolvat-o eu. Ai si poze postate de mine. Cum descrii tu problema eu zic ca ori motorasu e pe duca ceea ce e cam nosal, sau e aceeasi problema ca la mine cu butoanele de la sofer unde au un contac imperfect. Eu zic sa verifici butoanele prima data , daca ai o alta masina ca a ta, ia butoanele si monteazale pe a ta si fa proba. Succes. |
--------------------
Reno
Megane 2.1
2005 Megane Sedan 2005, 1.6 16V Benzina
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
In butoanele geamurilor (cel putin cele de pe panoul soferului) se gasesc niste piese foarte mici, de vreun mm cub de plastic, alb sau gri parca. Acelea fac efectiv contactul sau lucreaza ca o parghie. Eu am pierdut unul dintre aceste plastice si am fost nevoit sa montez fara, drept pentru care merge sa cobor geamul pasagerului doar de pe manerul portierei din drepta si il pot urca de la sofer. Ciudate nebuniile alea, presupun ca daca sar de la locul lor sau ies cu totul nu mai merge deloc contactul.
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
- CT-XX-LEA
2012 Privilege 1.5 dCI Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
pastilat |
![]()
|
Astazi am reusit sa repart macaraua
![]() ![]() ![]() ![]() O zi buna ![]() |
--------------------
renault megane 2
hatchback
- B xx MTM
2003 1.5Dci 86 cp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 16:01 |